Ç.Rizespor deplasmanda galip

Süper Lig'in 35. haftasında Antalyaspor evinde Çaykur Rizespor' 3-2 yenildi.

16 Nisan 2021 Cuma 21:27
Ç.Rizespor deplasmanda galip






Ç.Rizespor deplasmanda galip

   Süper Lig'in 35. haftasında Antalyaspor evinde Çaykur Rizespor' 3-2 yenildi.Karşılaşmada ilk gol 3. dakikada Çaykur Rizespor'dan geldi.İsmail Köybaşı Çaykur Rizespor'u 1-0 öne geçirdi.6. dakikada Çaykur Rizespor, Boldrin ile durumu 2-0 yaptı.32. dakika Antalyaspor ,Veysel Sarı ile durumu 2-1 yaptı.Karşılaşmanın ilk yarısı Çaykur Rizespor'un 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.
   Karşılaşmanın ikinci yarısında 65. dakikada Çaykur Rizespor, Sabo ile durumu 3-1 yaptı.88. dakikada FTA Antalyaspor, Naldo ile durumu 3-2 yaptı.Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmadı ve Çaykur Rizespor maçı 3-2 kazandı.

       Alınan bu sonuçla Çaykur Rizespor puanını 39'a yükseltti. Antalyaspor ise 42 puanda kaldı.36. hafta Çakur Rizespor evinde İH Konyaspor'la oynarken, Antalyaspor deplasmanda Hatayspor'la karşılaşacak. 

FTA Antalyaspor:Boffin, Ali Eren İyican, Veysel Sarı, Bahadır Öztürk, Naldo, Mert Yılmaz, Eren Albayrak, Doğukan Sinik, Amilton, Serdar Gürler, Podolski 11'iyle başladı.

Çaykur Rizespor:Tarık Çetin, Selim Ay, Talbi, İsmail Köybaşı, Dokovic, Baiano, Sabo, Boldrin, Samudio, Abdullah Durak, Remy 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.