Danimarka, şampiyonada tarihe geçti

EURO 2020 B Grubu son maçında Danimarka, Rusya'yı 4-1 yendi.

22 Haziran 2021 Salı 07:09
Danimarka, şampiyonada tarihe geçti






Danimarka, şampiyonada tarihe geçti

   EURO 2020 B Grubu son maçında Danimarka, Rusya'yı 4-1 yendi. Danimarka, Avrupa Şampiyonası tarihinde ilk 2 grup maçını kaybedip tur atlayan ilk takım olarak tarihe geçti.Karşılaşmanın 38. dakikasında Danimarka, Mikkel Damsgaard golü ile 1-0 öne geçti.İlk yarı Danimarka'nın 1-0 galibiyeti ile sona erdi.Karşılaşmanın ikinci yarısında 59. dakikada Danimarka, Yussuf Poulsen ile skoru 2-0 yaptı.70. dakikada Rusya penaltıdan  Artem Dzyuba ile skoru 2-1 yaptı.79. dakikada Danimarka, Andreas Christensen golü ile karşılaşmada 3-1 öne geçti.82. dakikada Danimarka,  Joakim Maehle ile skoru 4-1 yaptı.Karşılaşma Danimarka'nın 4-1 galibiyeti ile sona erdi.

     Danimarka grubunu 3 puanla tamamladı ancak Belçika'nın Finlandiya'yı yenmesi ikinci sırada yer alıp son 16 aşamasına kalmayı başardı. Danimarka böylece A Milli Takım 'ın da yer aldığı A Grubu'nun ikincisi Galler ile eşleşti

 

Anahtar Kelimeler:
DanimarkaRusya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.