Darüşşafaka Tekfen, Buducnost Voli Podrorica'yı ağırlıyor

Darüşşafaka Tekfen, Turkish Airlines Euroleague’in ikinci haftasında Karadağ temsilcisi Buducnost Voli Podgorica’yı ağırlıyor.

16 Ekim 2018 Salı 09:29
Darüşşafaka Tekfen, Buducnost Voli Podrorica'yı ağırlıyor






Darüşşafaka Tekfen, Buducnost Voli Podrorica'yı ağırlıyor

    Darüşşafaka Tekfen, Turkish Airlines Euroleague’in ikinci haftasında Karadağ temsilcisi Buducnost Voli Podgorica’yı ağırlıyor.Bu akşam Volkswagen Arena’da oynanacak maç saat 20:15’te başlayacak ve beIN Sports kanalından canlı yayınlanacak.

   Darüşşafaka Tekfen ve Buducnost Turkish Airlines Euroleague ilk haftasında oynadıkları maçlardan mağlup ayrıldı. Darüşşafaka Tekfen, Real Madrid deplasmanından 109-93 mağlup ayrılırken, Buducnost ise kendi evinde Ax Armani Exchange Olimpia Milan’a 71-82 mağlup oldu.Real Madrid maçında Darüşşafaka Tekfen adına en skorer isim 18 sayıyla Ray McCallum olurken, Buducnost’ta ise en skorer isim 22 sayıyla Earl Clark oldu.Euroleague’e Adriyatik Ligi şampiyonu olarak katılmaya hak kazanan Buducnost Voli Podrorica bu sezon kulüp tarihinde ilk kez Euroleague’de mücadele ediyor.Darüşşafaka Tekfen bu organizasyona Euroleague adıyla oynanmaya başladığından beri Euroleague’e 3.kere katılıyor.

   Geçen sezon Eurocup çeyrek final serisinde karşılaşan iki takımın oynadığı maçlardan Karadağ’daki maçı 71-78 kazanan Darüşşafaka Tekfen, içerde de 57-54 kazanarak rakibini süpürdü ve adını yarı finale yazdırdı.

  Darüşşafaka Tekfen Takım kaptanı Oğuz Savaş, bu maçta 2 ribaund daha alması halinde Euroleague tarihinde 500 ribaunda ulaşmış olacak.Buducnost maçı öncesi Darüşşafaka Tekfen baş antrenörü Ahmet Çakı şöyle konuştu; “Öncelikle evimizde oynayacağımız ilk Euroleague maçı için çok heyecanlıyız. Sezonun ilk maçı olan Real Madrid maçında heyecanımızı ve isteğimizi ortaya koyduk fakat istediğimiz sonucu alamadık. Açıkçası istediğimiz kadar iyi savunma yapamadık. Buducnost iyi bir takım, iyi bir koçları var ve son iki yılda çok iyi bir kimya yakaladılar. Umarız yarın galip ayrılan taraf biz oluruz ve bu Euroleague sezonundaki ilk galibiyetimizi alırız”

Son Güncelleme: 16.10.2018 06:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.