DG Sivasspor 0 - Alanyaspor 2

 Demir Grup Sivasspor evinde oynadığı karşılaşmada Alanyaspor’a 2-0 yenildi.

12 Eylül 2020 Cumartesi 18:37
DG Sivasspor 0 - Alanyaspor 2






DG Sivasspor 0 - Alanyaspor 2

   Demir Grup Sivasspor evinde oynadığı karşılaşmada Alanyaspor’a 2-0 yenildi.Karşılaşmaya hızlı başlayan Demir grup Sivasspor Yatabare ile girdiği gol pozisyonunu değerlendiremedi.Karşılaşmanın 21. Dakikasında Efecan Karaca’nın nefis pasıyla kaleci Samassa ile karşı karşıya kalan Davidson Alanyaspor’u deplasmanda 1-0 öne geçiren golü attı.Karşılaşmanın ilk yarısı Alanyaspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci Yarı

   İkinci yarıya Sivasspor hızlı başladı.Ancak Alanyaspor’un geride kurduğu oyun ve hızlı atak oyunu maçta dengeyi sağladı.Karşılaşmada 90. Dakikada Caulker Alanyaspor’u 2-0 öne geçiren golü attı.Karşılaşmayı Alanyaspor deplasamanda 2-0 kazandı.

 Sivasspor: Samassa, Goiano, Caner, Camara, Uğur, Robin Yalзın, Hakan Arslan, Felix, Erdoğan, Gradel, Yatabare

Alanyaspor: Marafona, Juanfran, Caulker, Tzavellas, Moubandje, Salih Uзan, Bakasetas, Fatih Aksoy, Efecan, Davidson, Bareiro

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.