DG Sivasspor 1- Fenerbahçe 1 

Süper Lig’in 20. haftasında Sivasspor, Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı.

21 Ocak 2021 Perşembe 21:05
DG Sivasspor 1- Fenerbahçe 1 






DG Sivasspor 1- Fenerbahçe

   Süper Lig’in 20. haftasında Demir Grup Sivasspor, Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı.Demir Grup Sivasspor'un golü 18. dakikada Yatabare’den gelirken, Fenerbahçe beraberlik golünü 45+1’de Valencia’nın penaltı golüyle buldu.

  Bu sonucun ardından Sivasspor 24 puanla 12. sırada yer alırken, Fenerbahçe de 39 puanla 2. sırada haftayı tamamladı. Sarı-lacivertliler ligin 21. haftasında Kayserispor ile sahasında; Sivasspor ise deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak.

Sivasspor: Samassa, Appindangoye, Caner, Robin Yalçın (Cofie dk. 80), Uğur, Hakan, Claudemir, Fajr (Marcelo dk. 81), Erdoğan (Kayode dk. 68), Yatabare, Gradel

Yedekler: Muammer, Ali, Kone, Camara, Kerem, Ninga, Ziya

Teknik Direktör: Rıza Çalımbay

Fenerbahçe: Altay, Sadık, Tisserand (Lemos dk. 8), Nazım, Novak, Gustavo, Valencia, Mert Hakan (Caner dk. 81), Pelkas, Samatta, Thiam (Sosa dk. 64)

Yedekler: Harun, Serdar, Cisse, Fatih, Uğur, İsmail, Kemal

Teknik Direktör: Erol Bulut

Goller: Yatabare (dk. 17) (Sivasspor), Valencia (dk. 45 pen.) (Fenerbahçe)

Sarı kartlar: Appindangoye, Yatabare (Sivasspor), Nazım (Fenerbahçe)

Son Güncelleme: 22.01.2021 09:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.