DG Sivasspor 1- Hatayspor 1

Süper Lig’in 28. haftasında Sivasspor ile Hatayspor 1-1 berabera sona erdi.

03 Mart 2021 Çarşamba 18:24
DG Sivasspor 1- Hatayspor 1






DG Sivasspor 1- Hatayspor 1

   Süper Lig’in 28. haftasında DG Sivasspor ile Hatayspor 1-1 berabera sona erdi. İki takımın da yenilmezlik serisi 5 maça çıktı.Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi.

   İkinci yarıda 54. dakikada DG Sivasspor 1-0 öne geçti.59. dakikada Mame Diouf ile Hatayspor beraberliği yakaladı.Karşılaşmada başka gol olmadı ve karşılaşma 1-1 berabere bitti.

    Ligin 29. haftasında DG Sivaspor 7 Mart Cumartesi günü 19.00’da Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak. Hatayspor da aynı gün sahayasında Kayserispor ile 16.00’da kozlarını paylaşacak.

Sivasspor: Ali Şaşal Vural, Uğur Çiftçi, Samba Camara, Robin Yalçın, Ahmet, Hakan Arslan, Claudemir (Ziya Erdal dk. 62), Fajr, Boyd (Kone dk. 90+2), Yatabare (Kayode dk. 79), Gradel

Yedekler: Samassa, Jorge Felix, Alaaddin Okumuş, Kerem Atakan Kesgin, Casimir Ninga

Teknik Direktör: Rıza Çalımbay

Hatayspor: Munir, Popov, Billong, Pablo, Katranis (Kone dk. 76), Aabid, Sackey (Muhammed Mert dk. 46), Riberio, Akintola, Diouf (Kamara dk. 76), Selim (Boupendza dk. 4)

Yedekler: Akın Alkan, Ekrem Kılıçarslan, Burak Çamoğlu, Mesut Çaytemel, Abdurrahman Canlı, Yusuf Abdioğlu

Teknik Direktör: Ömer Erdoğan

Goller: Yatabare (dk. 54) (Sivasspor), Diof (dk. 59) (Hatayspor)

Sarı kartlar: Sackey, Akintola, Katranis (Hatayspor), Ahmet Oğuz (Sivasspor)

Anahtar Kelimeler:
DG SivassporHatayspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.