DG Sivasspor beş maç sonra  kazandı

Süper Lig'in 24'üncü haftasında Demir Grup Sivasspor deplasmanda MKE Ankaragücü'nü 4-1 mağlup ederek 5 maçlık galibiyet hasretine son verdi.

07 Şubat 2021 Pazar 18:54
DG Sivasspor beş maç sonra  kazandı






DG Sivasspor beş maç sonra  kazandı

   Süper Lig'in 24'üncü haftasında Demir Grup Sivasspor deplasmanda MKE Ankaragücü'nü 4-1 mağlup ederek 5 maçlık galibiyet hasretine son verdi.Demir Grup Sivasspor MKE Ankaragücü’nü 4 golle dağıttı.

    Karşılaşmanın ilk yarısında tek gol oldu.11. dakikada Gradel, sert bir vuruşta Demir Grup Sivasspor'u 1-0 öne geçirdi.Karşılaşmanın ilk yarısı Demir Grup Sivasspor'un 1-0 galibiyeti ile sona erdi. 

    Karşılaşmanın ikinci yarısında 48. dakikada Sivasspor, Kayode ile maçta durumu 2-0 yapı.66. dakikada MKE Ankaragücü  Şahverdi'nin vuruşunda top Sivassporlu Ahmet Oğuz'a çarptı ve ağlara gitti.Durum 2-1 oldu.68. dakikada  Sivasspor, Erdoğan Yeşilyurt ile tekrar farkı ikiye çıkaran golü kazandı.3-1.88. dakikada Yatabare Sivasspor'u 3-1 öne geçiren golü attı.Karşılaşma bu sonuçla sona erdi.

   Bu sonucun ardından 18 puanda kalan 20’inci sıradaki Ankaragücü son 7 haftada 6. yenilgisini aldı. Sivasspor ise 28 puanla 11’inci sıraya yükseldi. Ligin bir sonraki haftasında Ankaragücü, Kayserispor deplasmanına gidecek. Sivasspor, BAY geçecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.