DG Sivasspor, Hatayspor'u farklı yendi.

Süper Lig 14. hafta maçında DG Sivasspor, Hatayspor'u 4-0 yendi

28 Kasım 2021 Pazar 17:33
DG Sivasspor, Hatayspor'u farklı yendi.






DG Sivasspor, Hatayspor'u farklı yendi.

    Süper Lig 14. hafta maçında DG Sivasspor, Hatayspor'u 4-0 yendi.DG Sivasspor karşılaşmanın 22. dakikasında penaltı kazandı.Pedro Henrique penaltıdan atttığı golle DG Sivasspor 1-0 öne geçti.İlk yarının sonlarına doğru 43. dakikada DG Sivasspor, Mustapha Yatabare ile skoru 2-0 yaptı.45. dakikada Hatayspor'da Mehdi Boudjemaa sarı kart gördü.Karşılaşmanın ilk yarısı DG Sivasspor'un 2-0 galibiyeti ile tamamlandı.

    Karşılaşmanın ikinci yarısına DG Sivasspor golle başladı.48. dakikada Mustapha Yatabare ile skoru 3-0 yaptı.55. dakikada hatayspor'da Ruben Ribeiro ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.67. dakikada DG Sivasspor'da Faycal Fajr ve Pedro Henrique sarı kart grödüler.86. dakikada DG Sivasspor, Mustapha Yatabare ile 4-0 öne geçti.Karşılaşmada başka gol olmadı ve DG Sivasspor karşılaşmadan 4-0 galip ayrışdı.

    Bu sonuçla DG Sivasspor puanını 16 yaparken, Hatayspor 26 puanda kaldı.

Süper Lİg 14. Hafta Toplu Maç Sonuçları;

Süper Lig 14. Hafta Puan Durumu;

Süper Lig 15. Hafta Maç Programı;

Tablolar:TFF
 

Son Güncelleme: 28.11.2021 17:59
Anahtar Kelimeler:
DG SivassporHatayspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.