DG Sivasspor yenilmezlik serisine devam etti

Süper Lig’in 30. haftasında  DG Sivasspor evinde Fatih Karagümrük 1-0 yenerek yenilmezlik serisini 7 maça çıkardı.

13 Mart 2021 Cumartesi 17:05
DG Sivasspor yenilmezlik serisine devam etti






DG Sivasspor yenilmezlik serisine devam etti

   Süper Lig’in 30. haftasında  DG Sivasspor evinde Fatih Karagümrük 1-0 yenerek yenilmezlik serisini 7 maça çıkardı. İlk yarıda duraklama dakikalarının başında Hakan Arslan, takımını 1-0 öne geçirdi.Karşılaşmada tek gol ilk yarının uzatma dakikalarında geldi. 45+1’de  DG Sivasspor, Hakan Arslan ile 1-0 öne geçti.karşılaşmada başka gol olmadı ve maçı DG Sivasspor 1-0 kazandı.

   Bu sonucun ardından Sivasspor 37 puana yükselirken, Karagümrük 41 puanda kaldı. İstanbul ekibi son 6 maçında sadece 1 kez kazanırken, galibiyet hasreti de 3 maça çıktı.

   Gelecek hafta Karagümrük, Cuma günü 16.00’da Kayserispor ile sahasında; Sivasspor ise Cumartesi günü 16.00’da Göztepe ile deplasmanda karşılaşacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.