Digitürk Play ile Sanal Ortamda Futbol Coşkusunu Siz de Yaşayın

Dijital yayın platformları, televizyonumuzu daha renkli ve daha canlı hale getiren, farklı yayınları izleme olanağı elde etmemizi

12 Ağustos 2014 Salı 12:34
Digitürk Play ile Sanal Ortamda Futbol Coşkusunu Siz de Yaşayın






Dijital yayın platformları, televizyonumuzu daha renkli ve daha canlı hale getiren, farklı yayınları izleme olanağı elde etmemizi sağlayan ve uydu üzerinden hizmet sunan kaynaklardır. Bu kaynakların temel amacı yerli ve yabancı kanalları insanlara sunabilmektir. Dijital yayın platformu denildiğinde insanların aklına hemen Digitürk geliyor. Digitürk’ün bu alanda hizmet veren diğer markalardan oldukça üstün olduğu açıkça görülmektedir. Dolayısıyla Digitürk aboneleri, diğer dijital platformların abonelerinden çok daha şanlısıdırlar. Digitürk üyelik sözleşmesi imzalayan ve Digitürk dünyasına ayak basan kullanıcılar, daha ilk andan itibaren bunun ayrıcalığını yaşamaya başlarlar. Digitürk üyelik esnasında ve sonrasında devam eden hizmetler, kullanıcıların kendilerini özel hissetmesine uygun zemin hazırlamaktadır. Digitürk üyelik koşulları, oldukça esnek ve değişken bir yapıya sahiptir. Buradaki temel amaç, herkesin Digitürk üyelik avantajlarından yararlanmasını sağlamaktır. Bu yüzdendir ki ülkemizde milyonlarca insan, televizyonlarını Digitürk aracılığı ile renklendirmektedir.

Digitürk aboneleri, birbirinden özel kanalları tek bir çatı altında izleme şansına sahiptirler. Digitürk Lig Tv kanalları, buna verilebilecek en ideal ve en iyi örneklerden sadece biridir. Eğer Digitürk abonesi olursanız siz de Digitürk Lig Tv kanallarını sınırsız izleme şansı elde edersiniz. Bunun için Digitürk Lig Tv kanalları adına belirlenen ücreti kabul etmeniz yeterli olacaktır. Size sunulan özel Digitürk üyelik avantajları sayesinde Digitürk Lig Tv kanallarını uygun bir fiyata seyredebilirsiniz. Böylece Süper Lig maçlarını evinizden canlı olarak takip edebilirsiniz. Maçların öncesinde yayınlanan özel programlar sayesinde ilk 11’leri anında öğrenebilecek ve takımların taktikleri hakkında yapılan yorumları takip edebileceksiniz. Uzman yorumcu kadrosu ile ülkemizin bu alanda öncüsü kabul edilen Digitürk Lig Tv, size futbol hakkında birçok avantaj sunmaktadır. Ayrıca maç esnasında muhteşem maç anlatımı sayesinde tıpkı stattaymışsınız gibi keyif alacağınızdan hiç mi hiç şüpheniz olmasın. Stattaki atmosferi evinizde oturduğunuz yerde yaşayacak, pozisyonları tekrarlarıyla beraber daha iyi biçimde analiz edebileceksiniz.

Lig Tv izleyicileri, maç sonrasında da maç heyecanını yaşamaya devam ederler. Digitürk Lig Tv kanalında maç sonrası teknik ekip ve futbolcuların maç hakkındaki görüşlerine de yer verilmektedir. Ülkemizde yayıncı kuruluş olarak kabul gören tek kaynak Digitürk’tür. Digitürk Lig Tv kanalını seyrettiğinizde teknik ekip ve futbolcuların maç sonrası yorumlarını ilk siz öğrenebilirsiniz. Ayrıca maç sonrasında ülkemizde adeta bir efsane haline gelmiş Maraton programını da canlı olarak izleyebilirsiniz. Maçta yaşanan tüm önemli pozisyonların en ince ayrıntısına kadar analiz edildiği Maraton programı, yıllardır izleyiciler tarafından büyük dikkatle takip edilmektedir. Maç sonrasında bütün tartışmalı ve önemli pozisyonları Digitürk Lig Tv kanalından izleyebilirsiniz.

Digitürk, kullanıcılarına sanal ortamdan da hizmet sunmaktadır. Digitürk Play uygulamasını indirdiğiniz takdirde siz de bu hizmetten yararlanabilirsiniz. Bunun için Digitürk abonesi olmanız ya da Digitürk Play hesabınızın olması gerekir. Her iki hesaba aynı anda da sahip olmanız mümkündür. Böylece evde olmadığınızda bir kafede, restoranda, arkadaş ortamlarınızda, iş yerinizde ya da iş seyahatlerinizde de Digitürk tutkusundan geri kalmamış olursunuz. İnternet bağlantınızın olduğu hemen her yerde Digitürk izlemeye Digitürk Play sayesinde devam edebilirsiniz. Dilerseniz sadece belirli bir süreliğine de Digitürk Play abonesi olabilirsiniz. Sadece Digitürk Lig Tv kanallarını izlemek istemeniz durumunda da bu hizmetten yararlanma şansınız olacaktır. Böylece maçları internet üzerinden Digitürk ayrıcalığıyla izleyebileceksiniz. Arkadaşlarınızla beraber Digitürk Play abonesi olduğunuz takdirde maliyeti en aza indirmiş olursunuz. Digitürk’ün ticari amaçlı bir marka olmadığı,Digitürk Play ile en iyi şekilde kanıtlanmaktadır. Digitürk, kaliteli hizmet anlayışıyla hareket eden ve abonelerine farklı ayrıcalıklar sunan çok özel bir dijital paylaşım ağıdır. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.