Elazığspor kapanma kararı aldı

Elazığspor maddi imkansızlıklar nedeniyle kapanma kararı aldı

18 Temmuz 2018 Çarşamba 08:09
Elazığspor kapanma kararı aldı






Elazığspor kapanma kararı aldı

    Elazığspor maddi imkansızlıklar nedeniyle kapanma kararı aldı.Bir dönem Spor Toto Süper Lig'de de mücadele eden Spor Toto 1. Lig ekibi Elazığspor kapanma kararı aldı. Altı kişi kalan takım, kamp yaptığı otelden ayrıldı.

     Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Elazığspor, yaşadığı maddi sorunlar sonrsası kapanma kararı aldı. 6 kişi kalan takım, kamp yaptığı oteli terk etti.  Takımlarına sahip çıkılmasını isteyen Elazığspor taraftarları sosyal medyadan #SahipsizElazığspor hashtag'i ile seslerini duyurmaya çalıştı.

   Elazığspor Takım Kaptanı Mehmet Yiğit, kulübün bulunduğu durumun hakkında yaptığı açıklamada, "Ben 4 sezondur buradayım. İlk kez bu kadar kötü bir süreç yaşıyoruz. İnanılır gibi değil. Kampta giyecek malzememiz bile yok. Bu takım kapanacaksa, bir şeyler olmayacaksa ve büyüklerimiz sahip çıkmayacaksa bizim de burada durmamızın bir mantığı yok" dedi.

Haberler

Anahtar Kelimeler:
ElazığsporKapanma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.