Emre Belözoğlu en iyi oyuncuya aday

UEFA Avrupa Ligi'nin grup aşamasında ikinci haftanın en iyi oyuncusu adayları arasında Medipol Başakşehir'in milli oyuncusu Emre Belözoğlu da yer aldı.

29 Eylül 2017 Cuma 15:02
Emre Belözoğlu en iyi oyuncuya aday






ANKARA (AA) - UEFA'nın internet sitesinde devam eden oylamada, Avrupa Ligi'nde ikinci haftanın en iyi futbolcusu adaylarına yer verildi.

C Grubu mücadelesinde deplasmanda Portekiz temsilcisi Braga'ya 2-1 mağlup olan Medipol Başakşehir'in tek golünü frikikten kaydeden Emre Belözoğlu, en iyi futbolcu adayları arasında gösterildi.

Milli futbolcunun rakipleri arasında Lokomotiv Moskova'nın Zlin'i 3-0 yendiği karşılaşmada hat-trick yapan eski Beşiktaşlı futbolcu Manuel Fernandes, AEK'den Marko Livaja, Zenit'ten Aleksandr Kokorin, FCSB'den Constantin Budescu, Milan'dan Andre Silva, Arsenal'den Theo Walcott ve Dinamo Kiev'den Junior Moraes bulunuyor.

Muhabir: Doğa Kırmızıoğlu 

Son Güncelleme: 29.09.2017 21:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.