Erwin Koeman "Görüntüler yalan söylemez."

 Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Erwin Koeman, Anderlecht maçıyla illgili düzenlenen basın toplantısında Galatasaray maçında yaşanan olaylarla ilgili,  açıklamayı yaptı.

07 Kasım 2018 Çarşamba 18:31
Erwin Koeman "Görüntüler yalan söylemez."






  Erwin Koeman "Görüntüler yalan söylemez."

   Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Erwin Koeman, Anderlecht maçıyla illgili düzenlenen basın toplantısında Galatasaray maçında yaşanan olaylarla ilgili,  açıklamayı yaptı.Erwin Koeman yaıtğı açıklamada şunları söyledi;

"Aslında cuma günü de söyledim. Maç sonu gördüklerimden dolayı kesinlikle mutlu değilim. Ama bir de şöyle bir durum var; görüntüler yalan söylemez. Anlamadığım durumlar var. Şöyle bir örnek verebilirim: Soldado, Belhanda tarafından saldırıya ve hakarete uğruyor. Belhanda sarı kart görüyor, Soldado kırmızı kart görüyor. Aynı zamanda yine görüntülerde görebileceğimiz bir şey var. Serdar Aziz, Yiğithan'ı itiyor ve Yiğithan’a yumruk atıyor. Görüntüler yalan söylemez."

   İlk olarak karşılaşmayla ilgili görüşlerini aktaran Fenerbahçe Teknik Sorumlusu  Erwin Koeman, “Kendi sahanızda oynuyorsanız tabii ki kazanmaya ihtiyacınız vardır. Ama Anderlecht de galibiyete ihtiyacı olduğunu bilerek buraya geliyor. Geçtiğimiz Cuma günüyle ilgili memnuniyet duyuyorum ama yarın bizi bekleyen yeni bir karşılaşma var. Ona odaklanmalıyız çünkü en önemlisi her zaman bir sonraki karşılaşmanızdır. Benim bu konuda inancım son derece yüksek ama bunu sahada göstermeliyiz” diye konuştu.

   Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Koeman, bir basın mensubunun Fenerbahçe’deki geleceği ile ilgili sorusuna ise şu şekilde cevap verdi:

“Benim için bu konu son derece açık. Önümüzde çok önemli iki karşılaşma var. Biri, yarın; diğeri de yine kendi sahamızda pazar akşamı oynayacağımız karşılaşma. Bizim için şu anda en önemlisi –Chris ve benim için- kendimizi bu iki karşılaşmaya çok iyi bir şekilde hazırlamak. Daha sonraki dönemde bizi bekleyen bir milli maç arası var. Bana göre o maç oynamayacağımız iki haftalık süreçte Fenerbahçe kararını verecektir, ben de o kararı bekleyeceğim. Ama dediğim gibi şu anda en önemlisi bu iki maç! Ne olacak ya da ne olmayacak? Benim için bunlarla ilgili konuşmak şu an için doğru olan değil. Ben bir antrenörüm, bir teknik direktörüm. Dediğim gibi benim için en önemlisi bu iki maç, sonrasını daha sonra göreceğiz.”

 Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Erwin Koeman, sözlerini şu şekilde noktaladı:

“Kafamdaki ideal dizilişi eğer burada kalırsam söyleyeceğim. Şu anda bizim önümüzde bizi bekleyen iki karşılaşma var. Birçok farklı sistemde oynayabilirsiniz ama oyuncularınıza bakmanız, oyuncularınıza uyan sistemi seçmeniz gerekir. Geçmişte ne olduğu ile ilgili herhangi bir görüş belirtmek istemiyorum; çünkü Phillip de buradayken en iyisini her zaman yaptı. Aslında şanssızlıklar yaşadığı karşılaşmalar da oldu. Bazı maçlarda şanssız bir şekilde istediğimiz golü bulamadığımızı gördük ama dediğim gibi kalırsam bundan sonraki süreçte ne olacağıyla ilgili konuşmak lazım. Şu andaki durumda geçtiğimiz cuma günü oynadığımız maça bakarsak dörtlü savunmayla oynadığımızı görüyoruz. Bence iyi bir sonuç da verdi. Ama 4-4-2 oynayabilirsiniz ya da farklı bir sistemde oynayabilirsiniz. Kadromuzda 3 tane forvet oyuncumuz var. Yarın için bu geçerli değil ama normalde 3 tane forvet oyuncumuz var. Oyuncularınız için hangisi en iyidir ya da ne en iyi sonucu verir, onu düşünerek karar verirsiniz. Biz de bu şekilde düşünmeye gayret gösteriyoruz. Oyuncular kendini hangi sistemde ve nasıl rahat hisseder, bunu düşünüyoruz. Yarın neler yapacağımızı göreceğiz. Tabii ki ben biliyorum ne yapacağımızı, ne yapmak istediğimizi ama yarın hep birlikte göreceğiz."

Son Güncelleme: 07.11.2018 16:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.