Eskişehir'de gol düellosu, Eskişehirspor 4 - Galatasaray 3

Süper Lig'te Galatasaray Eskişehir deplasmanında yüzü bir türlü gülmüyor. Bugün oynanan maçta Galatasaray Eskişehirspor karşısında 4-3'lik yenilgi ile İstanbul'a dönüyor.

02 Nisan 2016 Cumartesi 21:09
Eskişehir'de gol düellosu, Eskişehirspor 4 - Galatasaray 3






Eskişehir'de gol düellosu, Eskişehirspor 4 - Galatasaray 3

Süper Lig'te Galatasaray Eskişehir deplasmanında yüzü bir türlü gülmüyor. Bugün oynanan maçta Galatasaray Eskişehirspor karşısında 4-3'lik yenilgi ile İstanbul'a dönüyor.

Spor Toto Süper Lig'in 27.haftasında Eskişehirspor ile Galatasaray Eskişehir Atatürk Stadı'nda karşı karşı geldi. Karşılaşma Eskişehirspor'un 4-3'lük galibiyeti ile sona erdi.

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray, ligin son sırasında yer alan Eskişehirspor deplasmanına konuk oldu.

Sarı-kırmızılı takım Eskişehirspor karşısında hiç beklemediği bir sonuç aldı ve sahadan 4-3'lük yenilgi ile ayrıldı.

Chedjou, Selçuk İnan, Sneijder, Hakan Balta gibi önemli isimlerinden yoksun olarak çıktığı maçta Galatasaray'ın golleri 10'da Bilal, 49'da Yasin Öztekin ve 90+2'de Semih Kaya'dan gelirken Eskişehirspor'a galibiyeti getiren golleri 41'de Bokila, 53'te Nadir, 58'de Hadzic ve 68'da Kaan Kanak kaydetti.

Bu sonuçla Galatasaray 39 puanda kaldı. Eskişehirspor ise 21 puana yükseldi. Ligde gelecek hafta Galatasaray sahasında Çaykur Rizespor'u ağırlayacak. Eskişehirspor ise deplasmanda Osmanlıspor'un konuğu olacak.

YENİ TEKNİK DİREKTÖR İLK MAÇINDA

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Johannes Hendrikus Olde Riekerink ilk sınavını Eskişehirspor deplasmanında verdi. Galasataray'da sakatlıkları nedeniyle Sneijder, Hakan Balta, Sabri, Hamit, Sinan, Selçuk ve Denayer ile kart cezalısı olan Olcan Eskişehirspor karşılaşmasında forma giyemedi. Eskişehirspor'da ise sakatlıkları süren kaleci Ali Şaşal ile golcü futbolcu Emre Güral kadroda yer almadı.

BİLAL KISA'DAN FÜZE GİBİ GOL

10. dakikada Bilal Kısa'nın nefis golüyle Galatasaray 1-0 öne geçti. Rakip yarı alanda kurulan küçük üçgen sonucunda, Galatasaray takımında son olarak topla buluşan Bilal Kısa'nın yaklaşık 30 metreden sol ayağıyla kaleye gönderdiği şutunda top ağlarla buluştu: 0-1.

ESKİŞEHİR SİNYALLLERİ VERMİŞTİ

Eskişehirspor bu golün ardından oyuna dengeyi getirmeyi başardı. Hatta topun da daha çok sahibi olan taraftı fakat beraberlik golünü kaydetmekte başarılı olamadı. Bunun için yapılan denemelerden 23. dakikada Nadir Çiftçi, 30. dakikada ise Jeremy Bokilla sonuç alamadı.

O GOL GELDİ!

Ev sahibi ataklarının karşılığını 41. dakikada aldı. Engin Bekdemir'in pasıyla sol kanatta topla buluşan Kaan Kanak, altı pas içerisine şık bir orta kesti. Kale ağzında iyi yer tutan Jeremy Bokila'nın yakın mesafeden vuruşu karşısında Fernando Muslera çaresiz kaldı ve skor 1-1 oldu.

DEĞİŞİKLİK GOLLE SONUÇLANDI

İkinci yarıya Umut Bulut-Tarık Çamdal değişikliği ile başlayan Galatasaray'da forvet hattına Lukas Podolski geçti. Tarık-Linnes ikilisinin kontrol ettiği sağ kanat henüz 49. dakikada metvesini verdi. Martin Linnes'in sağ kanattan altı pas üzerine gönderdiği ortayı Yasin Öztekin kafa vuruşu ile ağlara gönderdi ve takımını öne geçirdi: 1-2.

NADİR KENDİNİ UNUTTURDU

Ancak Galatasaray'ın sevinci kısa sürdü. 53. dakikada Nadir Çiftçi sahneye çıktı. Sağ kanattan Engin Bekdemir'in ceza alanı içerisine gönderdiği ortaya Jeremy Bokila dokunamadı ama arkasında bomboş pozisyonda bulunan Nadir Çiftçi tek vuruşla takımı adına beraberliği sağladı: 2-2.

ESKİŞEHİRSPOR FIRTINASI BAŞLADI

Bu golden sadece 5 dakika sonra Eskişehirspor'u öne geçiren 3. gol geldi. Hızla rakip yarı alana geçen ev sahibi Jeremy Bokila sol kanatta topla buluştu. Ceza alanına yaptığı ortada topu Anel Hadzic bekletmeden sol ayağıyla kaleye gönderdi ve taraftarlarını adeta sevinçten çıldırttı: 3-2.

KAAN'DAN MÜTHİŞ GOL

İkinci yarıda Eskişehirspor fırtınası bu golle de bitmedi. 68. dakikada Kaan Kanak tam bir oyun konsolu golü attı. Galatasaray yarı alanının ilk metrelerinden aldığı topla birikte ceza alanına giriş yapan Kaan, sol çaprazdan sert vurdu ve farkı ikiye çıkarttı: 4-2.

SEMİH'İN GOLÜ ÇARE OLMADI

Maçın 90+2. dakikasında Semih Kaya'nın kafa golü farkı 1'e indirse de Galatasaray'ın sahadan puanla ayrılmasını sağlamadı.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Eskişehirspor, Galatasaray'ı evine puansız gönderdi
Son Güncelleme: 04.04.2016 01:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.