EURO 2020'de İtalya finalde

EURO 2020 yarı final mücadelesinde İtalya, İspanya'yı penaltı atışları sonrası eleyerek finale kalan ilk takım oldu.

07 Temmuz 2021 Çarşamba 07:42
EURO 2020'de İtalya finalde






EURO 2020'de İtalya finalde

   EURO 2020 yarı final mücadelesinde İtalya, İspanya'yı penaltı atışları sonrası eleyerek finale kalan ilk takım oldu.Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz berabere tamamlandı.İkinci yarıda 60. dakikada İtalya, Federico Chiesa ile 1-0 öne geçti.80. dakikada İspanya, Alvaro Morata ile skoru 1-1 yaptı.Karşılaşmanın normal süresi 1-1 berabere bitti.Uzatma dakikalarında da gol olmayınca penaltı atışlarına geçildi.

   Penaltı atışlarında İspanya’dan Dani Olmo, İtalya’dan Manuel Locatelli ilk vuruşlarını kaleciler kurtardı.. Ardından İtalya’da Andrea Belotti ve Leonardo Bonucci topu ağlara gönderirken, İspanya’da Gerard Moreno ve Thiago Alcantara hata yapmadı. İtalya’da Federico Bernardeschi dördüncü penaltıyı gole çevirdi ancak, İspanya’da Alvaro Morata kaleci Donnarumma’ya takıldı. İtalya’nın beşinci penaltısını Jorginho gole çevirince İtalya finale yükselen taraf oldu.

Son Güncelleme: 07.07.2021 07:49
Anahtar Kelimeler:
EURO 2020ItalyaIspanya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.