Fatih Karagümrük 2- Antalyaspor 2

Süper Lig 38. hafta karşılaşmasında Fatih Karagümrük evinde Antalyaspor'u 2-2 berabere kaldı.

28 Nisan 2021 Çarşamba 17:34
Fatih Karagümrük 2- Antalyaspor 2






Fatih Karagümrük 2- Antalyaspor 2

   Süper Lig 38. hafta karşılaşmasında Fatih Karagümrük evinde Antalyaspor'u 2-2 berabere kaldı.Karşılaşmanın 13. dakikasında Fatih Karagümrük, Eren Albayrak'ın kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti.24. dakikada Fatih Karagümrük, Fabio Borini ile skoru 2-0 yaptı.34. dakikada Antalyaspor penaltıdan Fredy'nin golüyle karşılaşmada durumu 2-1 yaptı.İlk yarı Fatih Karagümrük'ün 2-1 galibiyeti ile sona erdi.

    Karşılaşmanın ikinci yarısında Antalyaspor'un baskısı ile başladı.Antalyaspor bu baskısının neticesini son dakikalarda aldı.90. dakikada Antalyaspor, Amilton ile durumu 2-2 yaptı.Karşılaşma 2-2 beraberlikle sonuçlandı.

   Bu sonucun ardından Fatih Karagümrük puanını 51 yaparken, Antalyaspor 43 puan oldu.39. hafta maçlarında Fatih karagümrük deplasmanda İH Konyaspor ile oynarken, Antalyaspor evinde Göztepe ile oynayacak.

Fatih Karagümrük: Viviano, Biglia, Efe, Borini, Ndao, Fatih, Hedenstad, Serhat, Lens, Zukanovic, Bertolacci

Antalyaspor: Boffin, Ersan, Naldo, Eren, Nuri, Orgill, Drole, Fredy, Ufuk, Amilton, Bünyamin.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.