Fenerbahçe 2 - Fatih Karagümrük 1

 Fenerbahçe evinde Karagümrük'ü 2-1 yenerek 3 puanın sahibi oldu.

03 Ekim 2020 Cumartesi 20:18
Fenerbahçe 2 - Fatih Karagümrük 1






Fenerbahçe 2 - Fatih Karagümrük 1

   Fenerbahçe evinde Karagümrük'ü 2-1 yenerek 3 puanın sahibi oldu.Karşılaşmanın 5. dakikasında  serbest vuruşta Sosa’nın ortasına Lemos vurdu, top üst direkten döndü. Fenerbahçe gole yaklaştı.24. dakikada Caner’in kornerden ortasında ön direkte Samatta vurdu ve skor 1-0 oldu. Yeni transfer ilk golünü attı.İlk yarı bu skorla sona erdi.

   Karşılaşmanın ikinci yarısında 68. dakikada Sosa'nın ortasında Samatta durumu 2-0 yaptı.77. dakikada Lemos'un koluna çarpan topa hakem penaltı noktasını gösterdi.Sabo penaltı atışını gole çevirdi ve durumu 2-1 yaptı.85. dakikada Lemos penaltıya sebebiyet verdi ve ikinci sarıdan kırmızı kart aldı.Penaltı atışını yine Sabo kullandı.Bu sefer sahneye Altay çıktı ve penaltıyı kurtardı.Karşılaşmada başka gol olmadı ve Fenerbahçe karşılaşmayı 2-1 kazandı.

Yazarımız Tayfun Gökdeniz'in maç yorumu

 FENERBAHÇE: Altay, Gökhan, Lemos, Tisserand, Caner, Gustavo, Ozan, Valencia, Sosa, Thiam, Samatta

TEKNİK DİREKTÖR: Erol Bulut

KARAGÜMRÜK: Viviano, Lichaj, Roco, Zukanovic, Balkovec, Biglia, Sabo, Salibur, Ndao, Darri, Sobiech

TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Can

Son Güncelleme: 03.10.2020 20:35
Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeKaragümrük
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.