Fenerbahçe 3 - Mol Fehervar 0

 Hazırlık döneminin ikinci etabı için Avusturya’da bulunan Fenerbahçe, buradaki ikinci hazırlık maçını Macaristan temsilcisi Mol Fehervar'i 3-0 yendi.

05 Temmuz 2022 Salı 21:09
Fenerbahçe 3 - Mol Fehervar 0






Fenerbahçe 3 - Mol Fehervar 0

   Hazırlık döneminin ikinci etabı için Avusturya’da bulunan Fenerbahçe, buradaki ikinci hazırlık maçını Macaristan temsilcisi Mol Fehervar'i 3-0 yendi.Karşılaşmanın 31. dakikasında Fenerbahçe'de  sakatlanan Osayi yerini Novak'a bıraktı.Fenerbahçe 37. dakikada Serdar Dursun'un golüyle 1-0 öne geçti.Fenerbahçe 43. dakikada Diego Rossi'nin golüyle farkı 2'ye çıkardı.Fenerbahçe ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.

    Karşılaşmanın ikinci yarısında Fenerbahçe, 61. dakikada Enner Valencia'nın golüyle 3-0 öne geçti.76. dakikada  Fenerbahçe'de rakibi ile girdiği ikili mücadelede sakatlanan Emre Mor oyuna devam edemedi. Bir süre kendisini deneyen genç futbolcu yerini Mühammed Gümüşkaya'ya bıraktı.Karşılaşmadan sarı lacivertliler 3-0 galip ayrıldılar.

Fenerbahçe: Altay, Osayi, Min Jae, Szalai, Ferdi, İsmail Yüksek, İrfan Can, Pelkas, Bruma, Rossi, Serdar Dursun.

Mol Fehervar: Rockov, Lüftner, Rus, Shabanov, Pokorny, Ruben Pinto, Nego, Hangya, Dardai, Petryak, Zivzivadze

Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeMol Fehervar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.