Fenerbahçe 4.galibiyetine imza attı

 Turkish Airlines EuroLeague 5. hafta maçında Bayern Münih’i konuk eden Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, Alman ekibini 88-84 yendi ve EuroLeague’deki 4. galibiyetine imza attı.

01 Kasım 2018 Perşembe 22:29
Fenerbahçe 4.galibiyetine imza attı






 Fenerbahçe 4.galibiyetine imza attı

   Turkish Airlines EuroLeague 5. hafta maçında Bayern Münih’i konuk eden Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, Alman ekibi Bayern Münih'i 88-84 yendi ve EuroLeague’deki 4. galibiyetine imza attı.

   Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı mücadeleye; Luigi Datome, Kostas  Sloukas, Nicolo Melli, Nikola Kalinic, Joffrey Lauvergne beşiyle başladı.Kalinic’in üçlükle açılışını yaptığı mücadelede 7-7 eşitliğin ardından ikili savunmada sorun yaşayan Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, basit top kayıplarıyla potasında sayılar görse de hücumda Datome ve Lauvergne ile etkili oldu ve televizyon molasına 17-18’lik skorla girdi.

 

    Bayern Münih molanın ardından dış atışlarla skor bulurken Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı ise boyalı alanı iyi kullanan Vesely ile sayılar buldu. Sloukas’ın üçlüğüyle skoru 26-26’da eşitleyen Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, yine Sloukas’ın serbest atış çizgisinden bulduğu sayılarla periyodu 28-26 önde tamamladı.

   Radosevic ve Kalinic’in karşılıklı basketleriyle başlayan ikinci periyotta hücumda ve savunmada Ahmet Düverioğlu’yla fark yaratan Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, Vesely ile farkı 5 sayıya çekince Alman ekibinden mola geldi: 38-33. Mola dönüşü ekibimiz, basit savunma hatalarıyla rakibine sayı şansı verince bu kez koç Obradovic’ten mola geldi: 43-39. Karşılıklı sayıların ardından soyunma odasına 51-48 Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı üstünlüğüyle gidildi.

 

    İkinci yarıya istediği başlangıcı yapamayan Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, üçüncü periyodun ilk 5 dakikalık bölümünü 56-61 geride girdi. Ardından oyuna giren Ahmet Düverioğlu’nun hücum ve savunmadaki enerjisiyle farkı 1 sayıya çeken Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, rakibine mola aldırdı. Final periyoduna 65-65 eşitlikle girildi.

  Karşılıklı üçlüklerle başlayan dördüncü periyotta boyalı alanı iyi savunan Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, rakibini dış atışlara yönlendirdi. Sloukas ile Vesely’nin ikili oyunlarıyla etkili hücum organizasyonları gerçekleştiren Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı; Guduric ve Datome’nin de sayı katkısıyla Bayern Münih'i 88-84 yendi.

Salon: Ülker Spor ve Etkinlik
Hakemler: Angel Miguel Perez (İspanya), Olegs Latisevs (Letonya), Rain Peerandi (Estonya) 
Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı: Green, Melli 2, Kalinic 11, Sloukas 8, Guduric 10, Vesely 16, Sinan Güler, Ali Muhammed 3, Ahmet Düverioğlu 9, Datome 19, Lauvergne 10.
Bayern Münih: Dangubic 8, Koponen 11, Radosevic 2, Lucic 13, Lo, Dedovic 9, Jovic 12, Barthel 7, Williams 7, Booker 15.
Çeyrek Skorları:
1.Çeyrek: 28-26
2.Çeyrek: 23-22
3.Çeyrek: 14-17
4.Çeyrek: 23-19

Kaynak:Fenerbahçe 
 

Son Güncelleme: 01.11.2018 19:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.