Fenerbahçe, Anderlecht'i evinde ağırlıyor

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu 4. hafta maçında Belçika’nın Anderlecht takımını konuk ediyor.

08 Kasım 2018 Perşembe 08:00
Fenerbahçe, Anderlecht'i evinde ağırlıyor






Fenerbahçe, Anderlecht'i evinde ağırlıyor

    Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu 4. hafta maçında Belçika’nın Anderlecht takımını konuk ediyor. Bu akşam Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde saat 18.50’de başlayacak karşılaşmayı İsveç futbol federasyonundan Andreas Ekberg yönetecek.

  Grubunda oynadığı ilk karşılaşmada Dinamo Zagreb’e 4-1 mağlup olan sarı-lacivertliler, ikinci maçında Spartak Trnava’yı 2-0 mağlup etti. Fenerbahçe gruptaki üçüncü maçında ise deplasmanda Anderlecht ile 2-2 berabere kalmıştı. Teknik sorumlumuz Erwin Koeman yönetimindeki Fenerbahçe, grubunda 4 puanla 2. sırada bulunuyor.

    UEFA Avrupa Ligi D Grubu dördüncü maçında Belçika’nın Anderlecht takımını konuk edecek Fenerbahçe, Avrupa’da 226. maçına çıkacak. UEFA organizasyonlarına bu sezon Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundan katılan sarı-lacivertliler, Portekiz’in Benfica takımına elenerek yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam etti.

   Avrupa arenasında 226. maçını Anderlecht’e karşı yapacak Fenerbahçe, daha önce oynadığı 225 karşılaşmada 82 galibiyet, 47 beraberlik alırken, 96 maçta sahadan yenilgiyle ayrıldı. Bu maçlarda rakip filelere 280 gol gönderen Fenerbahçe, kalesinde ise 334 gol gördü.

   Fenerbahçe, "Kupa 2" olarak adlandırılan UEFA Kupası ve UEFA Avrupa Ligi’nde bugün 58. maçına çıkacak. Bu kulvarda daha önce 57 karşılaşma oynayan sarı-lacivertliler, 29 galibiyet, 16 beraberlik alırken, 12 kez yenildi. Fenerbahçe, rakip filelere 78 gol bırakırken, kalesinde 55 gol gördü.

Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeAnderlecht
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.