Fenerbahçe-Anderlecht maçı saat kaçta,hangi kanalda

Fenerbahçe bu akşam deplasmanda Anderlecht ile karşılaşıyor.

25 Ekim 2018 Perşembe 08:03
Fenerbahçe-Anderlecht maçı saat kaçta,hangi kanalda






Fenerbahçe-Anderlecht maçı saat kaçta,hangi kanalda

   Fenerbahçe bu akşam deplasmanda Anderlecht ile karşılaşıyor.Spor Toto Süper Lig'de kötü günler geçiren, 9 haftada topladığı 9 puanla 15. sırada yer alan Fenerbahçe, avrupa yolunda ilerlemek istiyor.Bu akşam oynanacak maç 19:55'te başlayacak ve mücadeleyi Bulgaristan Futbol Federasyonu'ndan Georgi Kabakov yönetecek. Fenerbahçe - Anderlecht karşılaşmasını beIN Sports 1 CANLI yayımlayacak.

   Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda ikinci sırada yer alıyor.Fenerbahçe grupta çıktığı ilk maçta Dinamo Zagreb'e 4-1 yenilirken, ikinci maçında Spartak Trnava'yı Kadıköy'de 2-0 mağlup etmiş ve sahadan 3 puanla ayrılarak ilk galibiyetini almıştı. Fenerbahçe'nin ikinci sırada yer aldığı D Grubu'nda Dinamo Zagreb 6 puanla liderlik koltuğunda otururken, Spartak Trnava 3 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Anderlecht ise puansız olarak son sırada bulunuyor.
    Fenerbahçe'yle birlikte Dinamo Zagreb, Anderlecht ve Spartak Trnava'nın yer aldığı grupta takımlar toplam 6 maç yapacak. Grupta ilk iki sırada yer alan takımlar bir üst tura yükselecek.
    Bu akşam gruptaki üçüncü maçında Anderlecht ile deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe, bu maçla birlikte toplam 4 maça çıkacak. Sarı-lacivertli takım, bu akşam Anderlecht'le deplasmanda, ardından 8 Kasım'da Kadıköy'de karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe daha sonra Dinamo Zagreb'le de Kadıköy'de karşılaştıktan sonra gruptaki son maçı için Spartak Trnava deplasmanına gidecek.
    Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi D Grubu'ndaki rakiplerinden Anderlecht, Belçika 1. Futbol Ligi'nde karşılaştığı Cercle Brugge'ü 4-2 yendi.
Anderlecht, ligin 11. haftasında Cercle Brugge'ü konuk etti. Ev sahibi ekip, ilki penaltıdan olmak üzere 8, 32 ve 52. dakikalarda Landry Dimata ile 54. dakikada Pieter Gerkens'in attığı gollerle 4-0 üstünlük yakaladı. Cercle Brugge, 56 ve 59. dakikalarda Irvin Cardona'nın golleriyle rakibine karşılık verse de Anderlecht mücadeleden 4-2 galip ayrıldı.

 

Philip Cocu "Bizim için çok önemli bir maç olacak"
   Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu ile futbolcu Yassine Benzia, Anderlecht maçı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Teknik Direktör Phillip Cocu, “Yarın önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Yarın üçüncü maçımızı oynayacağız. Bizim için çok önemli bir karşılaşma olacak. Turu geçmek için mücadele ediyoruz. Kesinlikle hedefimiz bu.” derken, Yassine Benzia ise “Fenerbahçe, çok büyük bir kulüp ve biz de çok büyük bir kulübün formasını giydiğimizin farkındayız.” ifadelerini kullandı.

    

 
.

Son Güncelleme: 25.10.2018 05:14
Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeAnderlecht
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.