Fenerbahçe Başkan adayı Ali Koç hedeflerini açıkladı

 Fenerbahçe adayı Ali Koç Yüksek Divan Kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

05 Nisan 2018 Perşembe 11:27
Fenerbahçe Başkan adayı Ali Koç hedeflerini açıkladı






Fenerbahçe Başkan adayı Ali Koç hedeflerini açıkladı

   Fenerbahçe adayı Ali Koç Yüksek Divan Kurulu üyeleriyle bir araya geldi.Ali Koç, Rize'de sarı-lacivertli takımın otobüsüne yapılan hain saldırıyı unutmadıklarını belirtti.Yaptığı konuşmada hedeflerini açıklayan Ali Koç şöyle konuştu:

"Arzu ettiğimiz ve gecemizi gündüzümüze katarak sizlerle beraber ortaya çıkarmak istediğimiz Fenerbahçe nasıl bir Fenerbahçe? Biz neyi kast ediyoruz? Bugüne kadar birçok toplantıda açıkladığımız bu detayları bir kez daha vurgulamak istiyorum.

   Şeffaf, hesap veren, ayakları yere sağlam basan bir mali yapı ile her anlamda özgür bir Fenerbahçe." "Bu güçlü yapının yanında istikrarlı sportif başarısı ile ulusal ve global arenada yükselen, değerlenen bir Fenerbahçe.

   1907'den bu yana taşıdığı ilke ve değerleri, çağdaş, vizyoner ve saygılı bir yönetimle gelecek nesillere taşıyan bir Fenerbahçe." "Türk sporunun marka değerini yükselten öncü, her anlamda kıstas ve örnek bir Fenerbahçe.İyiliği, bereketi, umudu ve halkı temsil eden, bu temsil ve güçle toplumsal fayda sağlayan bir Fenerbahçe. Sosyal sorumlulukta da şampiyon bir Fenerbahçe. "Ve her şeyden önemlisi, eleştiriye açık, demokrasinin tüm değerlerini yerine getiren, kutuplaştırmanın ve ötekileştirmenin değil, karşıt görüşlere tahammülün olduğu, hayat görüşü ve hayattaki rolü ne olursa olsun, dünyası Fenerbahçe olanların bir ve bütün olduğu, hedef birliği sağlamış, omuz omuza yürüyen bir Fenerbahçe.

   Göreve geldiğimiz takdirde, kulübümüzün kasasına çok ciddi bir sermaye girişi yapabilmek için 4 Haziran sabahı itibariyle çalışmalara başlayacağız.Olimpik şubelerimiz, arttırılmış sponsorluklarla desteklenerek, her branşta zirvede olmak için tüm ihtiyaçları karşılanacaktır. Amatör şube olarak adlandırdığımız alanda rakiplerimize nazaran çok daha iyi durumdayız. Bunun için yönetimimizi de tebrik etmek gerekir. Ve böylece, tüm olimpik branşlarda ulusal ve uluslararası şampiyonluklara devam edilecektir. Bunu gerçekleştirmek için de en büyük dayanağımız; kendi öz kaynaklarımızdan yetişen, Atamızın da istediği ve sevdiği, eğitimli, ahlaklı, zeki ve çevik sporcularımız olacaktır.

 

    Plansız, programsız bir şekilde transferin son gününde, alelacele piyasa değerinin ve emsallerinin çok üzerinde transferler yapan, kariyerinin son kontratına gelmiş yıldız oyuncuları kadroya katmaya çalışan anlayışı, artık bir an önce değiştirmek zorundayız.Görev süremizin ilk döneminde altyapıya yönelik yoğun bir çalışma programımız olacak. 7 ya da 8 tane sahayı içerisinde barındıran bir altyapı tesisi inşa etmek istiyoruz. İkinci dönemimizde ise, A takımımızı da bu tesisin içerisine dâhil etmeyi hedefliyoruz.

   Geçen hafta Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım da adaylığını açıkladı. Camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Ne güzel! Çok sesli, çok adaylı bir sürece girdik. Farklı fikirler, farklı görüşler kurumların ilerlemesine ve kendini geliştirmesine her kurumda müthiş bir katkı sağlar.Zaten daha şimdiden seçim sürecimizde yaşanan rekabetin Fenerbahçe'mize neler kazandırdığını da hep birlikte şahit oluyoruz. Birbirimize karşı saygılı, seviyeli, şeffaf, adaletli bir seçim süreci yaşamamızı temenni ediyorum. Seçim bittiği zaman, hepimiz birbirimizin yüzüne bakabilecek, kürsüde kaybedeniyle kazananıyla omuz omuza Fenerbahçe'mizin marşlarını söyleyebilecek durumda olmalıyız.  

   25 bin küsur aidat ödendi. Bu da seçimler için bizi mutlu eden bir sinyaldir. Bizim gibi düşünen binler on binler oldu; kartopu her geçen gün büyüdü, hızla da büyümeye devam ediyor. Beni bir umut olarak görmeniz bugüne kadar, hayatımdaki en büyük onurum." "Başkan olduğum takdirde bizim başkanlığımızda gerçekleşecek ilk seçimde şahsen aday olayım ve olmayayım, tüm adayların beraber, kol kola gireceği tamamen eşit ve adil şartlarda yarışacakları bir atmosfer olacağını size buradan veriyorum. Çünkü aynı durumu ben şu an kendim yaşıyorum. Fenerbahçe'mizin acil ihtiyaç duyduğu ve tarihimizin bir büyük beyaz devrimi olacak bu yenilikçi, çağdaş değişimi gerçekleştirmek, en büyük arzum ve hedefimdir."

Haberler

Son Güncelleme: 05.04.2018 08:36
Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeAli Koç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.