Fenerbahçe Bayern Münih ağırlıyor

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, Turkish Airlines EuroLeague 5. hafta maçında 1 Kasım Perşembe günü (yarın) 20:45’te Bayern Münih’i konuk ediyor.

31 Ekim 2018 Çarşamba 19:41
Fenerbahçe Bayern Münih ağırlıyor






Fenerbahçe Bayern Münih ağırlıyor
    Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, Turkish Airlines EuroLeague 5. hafta maçında bu akşam 20:45’te Bayern Münih’i konuk ediyor. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak mücadele beIN Sports 3 tarafından canlı yayınlanacak. Karşılaşmada ise Angel Miguel Perez (İspanya), Olegs Latisevs (Letonya), Rain Peerandi (Estonya) hakem üçlüsü görev yapacak.
    Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, Turkish Airlines EuroLeague 5. maçında yarın Bayern Münih ile karşılaşacak.Fenerbahçe  Başantrenörü Zeljko Obradovic ile sarı lacivertlilerin başarılı oyuncusu  Kostas Sloukas, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak maç öncesinde Fenerbahçe Resmi Sitesine açıklamalarda bulundu.

   Fenerbahçe Erkek basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic taraftarların desteğinin önemine değinirken, Sloukas ise iyi savunma yaparak oyun planına sadık kalmaları gerektiğini belirtti.

     Fenerbahçe Erkek basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic, “Bu maça ilişkin ilk dileğim, taraftarlarımızın salonumuza gelip takımımıza yardım etmeleri olacak. Taraftarlarımızla yıllardır aramızda olan bağa ve atmosfer yaratmaya ihtiyacımız var. Mücadele ettiğimiz tüm kulvarlarda çıktığımız bütün karşılaşmalar bizim için çok önemli. Özellikle de içinde bulunduğumuz ayda yalnızca üç maçı içeride ve yedi maçı dışarıda oynayacağız. Bayern Münih ile karşılaşıyoruz ve ardından bu ayın ortasında Darüşşafaka Tekfen’i konuk edeceğiz. Bu iki mücadele dışında tüm EuroLeague karşılaşmalarını deplasmanda oynayacağız. Bu nedenle taraftarlarımızı salonumuza bekliyoruz” dedi.

    Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı başarılı oyuncusu Kostas Sloukas ise, “Anadolu Efes maçındaki kötü sonuçtan sonra reaksiyon göstermemiz gerekiyor. Bayern gerçekten sert bir takım ve güçlü bir oyun ortaya koyuyorlar. Her mücadeleye olduğu gibi bu karşılaşmaya da iyi hazırlanmaya çalışıyoruz. Evimizde oynayacağız. İyi savunma yaparak kolay sayılar bulmaya ve oyun planımıza sadık kalmaya çalışacağız. Bizim için mücadelenin kilit noktaları bunlar olacak. Bayern kaliteli bir takım ve kısa oyuncularında da önemli isimlere sahipler. Jovic iyi bir oyun kurucu. Aynı zamanda iyi skorerleri ve kaliteli uzunları var. Rakibimiz gerçekten kaliteli bir takım ve 40 dakika boyunca konsantre olmamız gerektiğini biliyoruz” ifadelerini kullandı.

Geçmiş karşılaşmalar

Fenerbahçe, rakibiyle EuroLeague’de oynadığı dört maçtan da galibiyetle ayrıldı.

2015-16 FC Bayern Münih 67 - 84 Fenerbahçe
2015-16 Fenerbahçe 74 – 67 FC Bayern Münih
2014-15 Fenerbahçe Ülker 87 – 81 FC Bayern Münih
2014-15 FC Bayern Münih 86 – 93 Fenerbahçe Ülker 

Son Güncelleme: 01.11.2018 10:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.