Fenerbahçe'de Ersun Yanal dönemi bitti

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal görevinden ayrıldı.

01 Mart 2020 Pazar 22:29
Fenerbahçe'de Ersun Yanal dönemi bitti






Fenerbahçe'de Ersun Yanal dönemi bitti

   Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal görevinden ayrıldı.Fenerbahçe, Teknik Direktör Ersun Yanal ile yollarını ayırdı. Ersun Yanal'ın görevine son verildiği resmi siteden açıklanırken, tecrübeli çalıştırıcının Trabzonspor maçında da takımın başında olacağı belirtildi.

Süper Lig’de beklenen performansın altında kalan Fenerbahçe’de Ersun Yanal dönemi sona erdi. Fenerbahçe Kulübü, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, Ersun Yanal ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığı belirtildi.

Yapılan açıklamada Ersun Yanal’ın, son olarak salı günü Trabzonspor ile deplasmanda oynanacak kupa maçında da takımın başında olacağı belirtildi.

Fenerbahçe’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Kulübümüz, Teknik Direktörümüz Ersun Yanal hocamızdan gelen talep üzerine, kendisi ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrılmasına karar vermiştir.

Hocamız Ersun Yanal, Yönetim Kurulumuz ile yapılan istişare doğrultusunda Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanacak yarı final deplasman maçında takımımızın başında yer alacaktır.

Değerli hocamız, Kulübümüzün zor bir döneminde görev almayı kabul ederken, Fenerbahçeliliğini ve Fenerbahçe değerlerini her zaman kendi kişisel menfaatlerinden üstünde tutmuştur. Anlaşma aşamasında olduğu gibi bu ayrılık sürecinde de aynı örnek yaklaşımı sergilemiştir.

Bu doğrultuda camiamız adına kendisine teşekkürlerimizi iletiyor, bugüne kadar kulübümüze verdiği hizmet ve katkılar için şükranlarımızı sunuyoruz.

Değerli hocamızın kariyerinin bundan sonraki aşamalarında kendisine başarılar dileriz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ”

Son Güncelleme: 01.03.2020 22:34
Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeErsun Yanal
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.