Fenerbahçe'de iki futbolcu yeniden kadroya alındı

Fenerbahçe'de Aatıf Chahechouhe ve  Nabil Dirar yeniden kadroda.

29 Aralık 2018 Cumartesi 16:12
Fenerbahçe'de iki futbolcu yeniden kadroya alındı






Fenerbahçe'de iki futbolcu yeniden kadroya alındı

    Fenerbahçe'de Aatıf Chahechouhe ve  Nabil Dirar yeniden kadroda.Ersun Yanal’ın teknik direktörlüğe gelmesinin ardından sarı-lacivertli kulüpte kadro dışı bırakılan isimlerin geleceği netlik kazanmaya başladı.

Sezonun ilk yarısında kadro dışı bırakalan 2 futbolcu ile ilgili yönetim tarafından af kararı alındı. Aatif Chahechouhe ve Nabil Dirar, Antalya’da yapılacak ikinci devre hazırlık kamına katılarak takımla çalışmalara başlayacak.

    Fenerbahçe Kulübü daha önce kadro dışı bırakılan Aatif Chahechouhe ve Nabil Dirar için resmi internet sitesinden bir açıklama yayınladı. İşte kulüpten yapılan o açıklama:

”Bir süre önce kadro dışı bırakılan Futbol A Takımı oyuncularımızdan Aatif Chahechouhe ve Nabil Dirar'ın durumu, teknik kadromuzdan gelen talep üzerine, Yönetim Kurulumuz tarafından tekrar değerlendirilmiştir.

Her iki oyuncumuz da 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonu ikinci yarısı hazırlıkları kapsamında; Futbol A Takımımızın 2 Ocak'ta Samandıra'da başlayacak, 3 Ocak'tan itibaren de Antalya'da devam edecek devre arası kampına dahil edilmiştir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.”

Fenerbahçe Spor Kulübü

   Öte yandan Fenerbahçe’nin tecrübeli isimlerinden Volkan Demirel ile Ozan Tufan ile ilgili henüz bir af kararı alınmadı.

Skor

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.