Fenerbahçe'den iki transfer birden

Fenerbahçe Altınordu'dan iki oyuncu transfer etti.

10 Temmuz 2018 Salı 18:50
Fenerbahçe'den iki transfer birden






Fenerbahçe'den iki transfer birden

    Fenerbahçe Altınordu'dan iki oyuncu transfer etti.Fenerbahçe transferde atağa kalktı... Sarı Lacivertliler Altınordu'dan 21 yaşındaki Barış Alıcı ve 18 yaşındaki kaleci Berke Özer ile prensip anlaşmasına vardı. Bein Sports’un haberine göre; Fenerbahçe Kulübü Altınordu’dan Barış Alıcı ve kaleci Berke Özer ile prensip anlaşmasına vardı. Sarı lacivertliler’in iki futbolcu için toplam 4 milyon Euro’yu bulan bonservis bedeli ödeyeceği belirtilirken, İzmir temsilcisinin Berke ve Barış’ın sonraki satışlarından pay alacağı kaydedildi.

    Manchester City ve Chelsea gibi devlerin peşinden koştuğu 18 yaşındaki Berke’nin yıllık 700 bin TL, geçen sezon 33 lig maçında 10 gol atan ve bu performansıyla dikkatleri çeken Barış’ın ise sezon başına 1 milyon TL alacağı bildirildi. Berke ve Barış’ın sağlık kontrolünden geçtikten sonra Fenerbahçe ile resmi sözleşmeyi imzalayıp, takımın hazırlık kampına katılacakları öğrenildi.

Sözcü

Anahtar Kelimeler:
Fenerbahçe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.