Fenerbahçe Opet'ten final için dev avantaj

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, CEV Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında VakıfBank'ı 3-0 mağlup etti.

06 Nisan 2023 Perşembe 21:29
Fenerbahçe Opet'ten final için dev avantaj






Fenerbahçe Opet'den final için dev avantaj

   Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, CEV Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında VakıfBank'ı 3-0 mağlup etti.Fenerbahçe Opet,karşılaşmanın ilk setinde  Fedorovtseva, Vargas ve Ana Cristina'nın sayılarıyla 16-8 öne geçti. Fenerbahçe Opet, VakıfBank karşısında etkili performansını sürdürerek ilk seti 25-10 gibi farklı bir skorla aldı.

   Maçın İkinci set karşılıklı sayılarla başladı. (11-11)  İki takımın da birbirine üstünlük kuramadığı sette skor 23-23’te bir kez daha eşitlendi. Cansu’nun kullandığı servis turunda iki sayı alan Fenerbahçe Opet, seti 23-25 kazandı.

   Üçüncü sete 4-0’lık seri ile başlayan Fenerbahçe Opet, Ana Cristina De Souza ile skoru 10-16’ya getirdi. Ev sahibi takımın geri dönüş çabasına izin vermeyen Zoran Terzic’in öğrencileri seti 20-25, maçı da 3-0 kazandı.

    Fenerbahçe Opet'in ev sahipliğindeki rövanş mücadelesi ise 13 Nisan Perşembe günü Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu'nda yapılacak.

Son Güncelleme: 06.04.2023 21:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.