Fenerbahçe oynadı, Başakşehir kazandı

Lider Başakşehir evinde Fenerbahçe ile oynadı.

09 Mart 2019 Cumartesi 21:17
Fenerbahçe oynadı, Başakşehir kazandı






Fenerbahçe oynadı, Başakşehir kazandı

   Lider Başakşehir evinde Fenerbahçe ile oynadı.Fenerbahçe'nin üstün oynadığı karşılaşamyı Başakşehir 2-1  kazandı.Spor Toto Süper Lig 25. haftasında lider Medipol Başakşehir'e konuk olan Fenerbahçe birçok net fırsatı değerlendiremeyince maçı 2-1 kaybetti. Lider Başakşehir ise üst üste 4. galibiyetini aldı ve puanını 57'ye yükseltti. Ligde 14. sıradaki Fenerbahçe ise 28 puanda kaldı.

Spor Toto Süper Lig 25. hafta mücadelesinde Fenerbahçe’yi ağırlayan Medipol Başakşehir son anlarda bulduğu golle 2-1 galip gelerek haftayı kayıpsız kapatmayı başardı. Maçta sayısız fırsattan yararlanamayan Fenerbahçe ise alt sıralardan kurtulma adına kritik bir kayıp yaşadı.

Karşılaşmanın 19. dakikasında Volkan Demirel’in büyük hatasını affetmeyen Robinho takımını 1-0 öne geçiren isim olurken ilk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda Fenerbahçe’nin baskısı 73. dakikada sonuç verdi ve Attamah’ın hatasında Roberto Soldado golü bularak durumu 1-1’e getirdi.

Beraberlik golünden sonra Soldado ve Miha Zajc ile net fırsatlardan yararlanamayan Fenerbahçe, 83. dakikada Stefano Napoleoni’nin golüne engel olamayınca Başakşehir yeniden 2-1’lik üstünlüğü yakaladı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca lider Başakşehir 2-1 galip gelerek puanını 57’ye yükseltti ve şampiyonluk yolunda zorlu bir virajı kayıpsız geçti. Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Fenerbahçe ise 28 puanda kalarak tehlikeli bölgeden uzaklaşmayı başaramadı.

Başakşehir gelecek hafta deplasmanda Kayserispor’a konuk olurken Fenerbahçe evinde Sivasspor ile karşı karşıya gelecek.

(Skor)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.