Fenerbahçe rahat kazandı

Avrupa Ligi'nde Play-Off'a yükselme mücadelesi veren Sarı-Lacivertliler 3. tur ilk maçında Slovacko'yu 3-0 yendi.

04 Ağustos 2022 Perşembe 21:37
Fenerbahçe rahat kazandı






Fenerbahçe rahat kazandı

    Avrupa Ligi'nde Play-Off'a yükselme mücadelesi veren Sarı-Lacivertliler 3. tur ilk maçında Slovacko'yu 3-0 yendi.Karşılaşmanın 17.dakikasında  Fenerbahçe, Emre Mor'un golüyle Slovacko karşısında 1-0 öne geçti. 27. dakikada Slovacko'da Stanislav Hofmann sarı kart gördü.45+1. dakikada Fenerbahçe, Lincoln Henrique'nin şahane frikik golüyle durumu 2-0 yaptı. Karşılaşmanın ilk yarısı Fenerbahçe'nin 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

    Karşılaşmanın ikinci yarısında 48. dakikada Slovacko'da Hofman, ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.55. dakikada Fenerbahçe'de Emre Mor sarı kart gördü.59. dakikada fenerbahçe'de Diego Rossi, Miha Zajc ve Emre Mor yerini Serdar Dursun, Bruma ve  Miguel Crespo'ya bıraktı. 65. dakikada Slovacko'da Michal Travnik sarı kart gördü.

   77. dakikada Fenerbahçe'de Enner Valencia ve ferdi Kadıoğlu yerini Arda Güler ve Filip Novak'a bıraktı.81. dakikada Sarı lacivertliler, Lincoln Henrique'nin  attığı golle durumu 3-0 yaptı.90. dakikada Slovacko'da Vlasiy Sinyavskiy sarı kart gördü.Karşılaşmada başka gol olmadı ve sarı lacivertliler larşılaşmadan 3-0 galip ayrıldılar.

Fenerbahçe: Ertuğrul Çetin, Osayi-Samuel, Szalai, Henrique, Ferdi Kadıoğlu, Arao, Zajc, Rossi, Emre Mor, Lincoln Henrique, Valencia.

 Slovacko: Nguyen, Reinberk, Hofman, Kadlec, Doski, Danicek, Petrzela, Travnik, Havlik, Holzer, Kalabiska.

Jorge Jesus "Bu galibiyeti taraftarımıza armağan ediyoruz"

   Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Slovacko karşısında alınan 3-0’lık galibiyetin yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.
 
Galibiyeti taraftarlara armağan eden Portekizli çalıştırıcı, “Maç çok güzel atmosferde oynandı. Taraftarlarımız gösterdikleri destekle bu galibiyeti hak ediyorlardı. Dinamo Kiev maçında da bütün maç arkamızdalardı. Bugün de aynı şekilde. Bu galibiyeti onlara armağan ediyoruz..Avrupa Ligi’nde gidebildiğimiz kadar ileriye gitmek istiyoruz ama bu turnuvalarda favori değiliz. Türkiye ligi favori olduğumuz bir lig ve hedefimiz şampiyonluk. Dolayısıyla lige en iyi şekilde hazır olacağız.
 
   Gustavo Henrique ve Willian Arao’nun benimle çalışmış olmaları gibi bir avantajları var. Flamengo da iki yıl birlikte çalıştık. Benim fikirlerimi çok iyi biliyorlar bu onlar için bir avantaj. Lincoln Henrique de yavaş yavaş formunu buluyor. Antrenmanlarda çok çalışıyor. Bugün de maçın adamı oldu. Emre Mor özel yetenekleri olan bir oyuncu. Şuanda 90 dakika oynayacak durumda değil ama oynadığı zaman maçı koparabilecek hareketler yapan özel yetenekleri olan bir oyuncu."
diye konuştu.

Son Güncelleme: 05.08.2022 23:03
Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeSlovacko
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.