Fenerbahçe sezonu üç puanla kapadı

Süper Lig'in son haftasında Fenerbahçe deplasmanda Kayserispor'u 2-1 yendi.Fenerbahçe bu sonuça sezonu 3. olarak tamamladı.

15 Mayıs 2021 Cumartesi 22:35
Fenerbahçe sezonu üç puanla kapadı






Fenerbahçe sezonu üç puanla kapadı

   Süper Lig'in son haftasında Fenerbahçe deplasmanda Kayserispor'u 2-1 yendi.Fenerbahçe bu sonuça sezonu 3. olarak tamamladı. Karşılaşmanın 18. dakikasında Kayserispor Pedro Henrique ile 1-0 öne geçti. 89. dakikada Fenerbahçe, Valencia'nın penaltı golüyle durumu 1-1 yaptı.Fenerbahçe 90+9. dakikada Serdar Aziz skoru 2-1'e getiren golü kaydetti. Kayserispor da Gençlerbirliği'nin yenilmesinin ardından bu maçta mağlup olsa da kümede kalmayı başardı.

Kayserispor: Doğan Alemdar, Aziz Behich, Kolovetsios, Paz, Kvrzic, Attamah, Avramovski, Muhar, Ramazan Civelek, Pedro Henrique, İlhan Parlak. 

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Nazım Sangare, Serdar Aziz, Attila Szalai, Caner Erkin, Ozan Tufan, Jose Sosa, Ferdi Kadıoğlu, Osayi Samuel, Pelkas, Enner Valencia.

 

Son Güncelleme: 16.05.2021 09:24
Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeKayserispor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.