Fenerbahçe son dakikada beraberliği kurtardı

Fenerbahçe deplasmanda Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldı.

01 Mart 2020 Pazar 00:11
Fenerbahçe son dakikada beraberliği kurtardı






Fenerbahçe son dakikada beraberliği kurtardı

   Fenerbahçe deplasmanda Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldı.Antalyaspor Fenerbahçe maçı ile Süper Lig'de 24. hafta heyecanı sürdü. Fenerbahçe, deplasmanda Fraport TAV Antalyaspor'a karşı 1-0 öne geçtiği maçta rakibinin 2-1 geçmesine engel olamadı ancak 90+6'da Ferdi'nin ortası ve Zajc'ın golüyle maç 2-2 sona erdi. Fenerbahçe son beş haftada galibiyet alamadı. Kanarya puanını 39'a yükseltti. Lukas Podolski'nin iki asistiyle yıldızlaştığı ev sahibi Antalyaspor ise 26 puana çıktı. Fenerbahçe için Süperlig'te büyük önem taşıyan maç öncesi her iki takımın taraftarları için sahanın nabızını tuttu.

Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Fraport TAV Antalyaspor'a konuk oldu. 1999'dan sonra ilk kez Kadıköy'de kaybedilen Galatasaray maçı sonrası moral depolamak isteyen Fenerbahçe, 1-0 öne geçtiği zorlu deplasmanda şok yaşadı 2-1 geri düştü, 90+6'da Zajc'ın golüyle maç 2-2 sona erdi.

Sarı-lacivertliler, 35'te Vedat Muriqi ile öne geçerken 52'de Amilton ve 57'de Hakan Özmert'in golleriyle geri düştü. Fenrebahçe'de Ersun Yanal'ın nadiren forma şansı verdiği iki isimden Ferdi ortaladı, Zajc golü attı. Antalyaspor'da yeni transfer Lukas Podolski, iki asistle yıldızlaştıç

Fenerbahçe bu sonuçla 39 puanda çıktı. Fraport TAV Antalyaspor ise 26 puana yükseldi.

Kaynak: Skor

Son Güncelleme: 30.12.2023 02:17
Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeAlanyaspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.