Fenerbahçe, sosyal medyanın kralı oldu

Dünya devlerini sanal alemte geride bırakan Fenerbahçe, Facebook üzerinde dünya şampiyonluğuna doğru koşuyor...

04 Ağustos 2014 Pazartesi 06:35
Fenerbahçe, sosyal medyanın kralı oldu






Fenerbahçe, sosyal medyanın kralı oldu

Fenerbahçe, sosyal medyanın kralı oldu, Fenerbahce Dünya şampiyonu

Dünya futbol devlerini geride bırakan Fenerbahçe, özellikle Facebook'ta dünyanın en çok etkileşimine sahip 2. büyük takımı ünvanını elde etti,
Fenerbahçe Facebook sayfası, Temmuz ayında dünya sıralamasında etkileşim oranına göre Bayern Münih’in ardından ikinci oldu. En yakın Türk rakibine de 3 kat fark attı.

FENER DÜNYA ŞAMPİYONLUĞUNA KOŞUYOR

Deloitte'un dünyanın en zengin takımları sıralaması gibi uluslararası derecelendirmelerde kulüplerin sosyal medyadaki gücü de önemli bir yer tutuyor.

Sarı-Lacivertli kulübün Facebook sayfası, Temmuz ayında dünya sıralamasında etkileşim oranına göre Alman devi Bayern Münih’in ardından ikinci olurken, Türkiye’de en yakın rakibine tam 3 kat fark attı.

DEVLERİ GERİDE BIRAKTI

Sosyal Medya Analiz ve Raporlama şirketi Socialbakers’ın Temmuz ayı raporuna göre Fenerbahçe Facebook fayfası facebook.com/fenerbahce, Türk takımları arasında etkileşim oranında 1. olurken dünyanın önde gelen futbol takımları arasında 2. sırada yer aldı.

REAL 3., ARSENAL 4.

Dünya sıralamasında, birinci Bayern Münih’in ardından ikinci olan Fenerbahçe, dünyanın önde gelen kulüplerini geri bırakmayı başardı. Listede üçüncü Real Madrid, dördüncü Arsenal olurken beşinci sırada Manchester United yer aldı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.