Fenerbahçe taraftarı Yandex'lemedi

Rus uçağının düşürülmesinin ardından ekonomik ilişkileri vuran Türkiye - Rusya arasındaki kriz yatırımcıları vuruyor. Yandex'in Türk kullanıcıları Rusya'ya tepki olarak cep telefonlarından kaldırmaya başlaması Rus devini zor durumda bıraktı..

27 Kasım 2015 Cuma 19:44
Fenerbahçe taraftarı Yandex'lemedi






Fenerbahçe taraftarı Yandex'lemedi

Türkiye Rusya arasındaki uçak krizi çok sayıda önemli yatırımı vurdu. İki ülke arasında söz düellosunun ötesine geçen kriz yüzünden Türkiye'de yatırım yapan Rus şirketler de ağır yara alıyor. Fenerbahçe taraftarı, Türkiye'nin Rus savaş uçağını düşürmesiyle başlayan krize kayıtsız kalmadı.

Türkiye ile Rusya arasında yaşanan krizin ardından Fenerbahçe ile internet arama motoru Yandex arasındaki işbirliği tehlikeye girdi. Fenerbahçeli taraftar Rusya uzantılı arama motorunu bilgisayar ve cep telefonlarından kaldırmaya başladı.

Rus şirketi, yaklaşık 1 milyon kişinin bilgisayar ve cep telefonuna indirdiği Yandex uygulamasının bu krizden etkilenmesini kesinlikle istemiyor. Yandex daha önce yaptığı açıklamada, Fenerbahçe taraftarının ilgisinin kendilerini çok şaşırttığı ve anlaşmanın çok uzun yıllar sürmesini istediklerini açıkça belirtmişti.

Acil toplantı istediler

Henüz 3 gün olmasına rağmen ciddi düşüş yaşanması Rus yetkilileri harekete geçirdi. Fenerbahçe yönetimininden toplantı talep eden Yandex, bu işbirliğinin zarar görmemesi için bir çözüm arayışına girecek. KAYNAK: Haber7
Son Güncelleme: 27.11.2015 19:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.