Fenerbahçe, Yandex'le anlaştığını açıkladı

  İSTANBUL- Fenerbahçe Kulübü, 2015-2016 sezonu forma göğüs reklamı için Yandex'le anlaştığını duyurdu. Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Profesyonel Futbol...

14 Ağustos 2015 Cuma 11:21
Fenerbahçe, Yandex'le anlaştığını açıkladı






 

İSTANBUL-

Fenerbahçe Kulübü, 2015-2016 sezonu forma göğüs reklamı için Yandex'le anlaştığını duyurdu. Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Profesyonel Futbol Takımımız, Yandex Reklamcılık Hizmetleri Ltd.Şti. ile yaptığı anlaşma dahilinde, 2015-2016 sezonunda Türkiye'deki tüm ulusal futbol lig maçlarında, formamızın göğüs reklam alanı için anlaşmıştır." Fenerbahçe, daha önce Avrupa maçlarında Turkish Airlines reklamı ile çıkılacağını açıklamıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.