Fenerbahçe'yi Galatasaray maçına o isim hazırlıyor 

Fenerbahçe'de  dün akşam farklı kaybedilen  Ankaragücü maçından sonra görevine son verilen Philip Cocu'dan sonra kimin teknik patron olacağı merak konusu olmaya devam ediyor.

29 Ekim 2018 Pazartesi 19:53
Fenerbahçe'yi Galatasaray maçına o isim hazırlıyor 






Fenerbahçe'yi Galatasaray maçına o isim hazırlıyor 
    Fenerbahçe'de  dün akşam farklı kaybedilen  Ankaragücü maçından sonra görevine son verilen Philip Cocu'dan sonra kimin teknik patron olacağı merak konusu olmaya devam ediyor.Ortada birçok isim dolaşırken en büyük soru derbiye 4 gün kala takımı kimin hazırlayacağı ve takımın başında kimin sahaya çıkacağı oldu.

   Bugün Fenerbahçe Kulübü resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre bu soruların cevabı şimdilik belli oldu.Fenerbahçe'yi cuma günü oynacakları Galatasaray derbisine Philip Cocu'nun yardımcılığını yapan Erwin Koeman hazırlayacak.Bu açıklamanın ardından akıllarda yine soru işaretleri dolaşmaya başladı.Philip Cocu geldiğinde yardımcılıklarına geçen sene takımı yöneten Aykut Kocaman'nın ekibi yapıyordu, ancak bir süre önce bu kişilerin görevini son verildi.Şimdi aynı durum söz konusu.Fenerbahçe ile ilişkisi sonlandıran Philip Cocu'nun ekibi takımın başında.O zaman akıllara şu soru gelmiyor değil o zaman ne değişti.Yönetimin B planı yoksa neden Cocu gönderildi.Gönderildiyse yardımcıları neden takımın başında.Galatasaray maçında alınacak farklı bir yenilgi daha da büyük sorunlara neden olmayacak mı.
   Öte yandan Cuma akşamı Galatasaray ile oynayacakları maça hazırlanan sarı lacivertlilerde çalımalara bugün devam edildi.Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu’nun 11.haftasında, 2 Kasım Cuma günü, Türk Telekom Stadyumu’nda Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde bugün öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.

 

    Takım ile ilişkisi kesilen Philip Cocu'nun yardımcısı Erwin Koeman yönetimindeki antrenmanı, MKE Ankaragücü maçında forma giyen oyuncular aktif dinlenmeye yönelik çalışmalarla tamamladı. Diğer oyuncular ise koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladıkları antrenmanı pas çalışmasıyla sürdürdü. Antrenman, dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçlarla noktalandı.
   Fenerbahçe, yarın Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Anahtar Kelimeler:
FenerbahçePhilip Cocu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.