Fenerbahçe yönetimi, futbolcularla, hastaneye koştu

Olaylı derbi öncesinde stadyumda kalp krizi geçiren taraftarın ölüm haberi geceye damgasını vurdu. Galatasaray Fenerbahçe derbisinde hayatını taybeden FB taraftarı Koray Şener'in ölüm haberi camiada derin üzüntüye neden oldu. Takım, Şener'in kaldırıldığı hastaneye gitti..

03 Kasım 2018 Cumartesi 01:10
Fenerbahçe yönetimi, futbolcularla, hastaneye koştu






Fenerbahçe yönetimi, futbolcularla, hastaneye koştu


Galatasaray Fenerbahçe derbisinde hayatını taybeden FB taraftarı Koray Şener'in ölüm haberi camiada derin üzüntüye neden oldu. Takım, Şener'in kaldırıldığı hastaneye gitti..

Türkiye'nin kilitlendiği derbiyi izlemek için geldiği stadyumda kalp krizi geçiren Koray Şener, kaldırıldığı hastanede can verdi. Galatasaray-Fenerbahçe derbisini seyretmek için geldiği statta rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede vefat eden sarı-lacivertli taraftar Koray Şener için, taraftarların ardından derbinin bitmesiyle birlikte futbolcular ve yöneticiler hastaneye gitti..

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında oynanan Galatasaray- Fenerbahçe derbisi için Kocaeli’nden gelen Koray Şener tribünde aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış ve yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.

İlk yarı boyunca tribünde sessiz bir şekilde oturan Fenerbahçeli taraftarlar, ilk yarının bitmesiyle birlikte stadı terk ederek Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gitmişti.

Derbinin bitiş düdüğünün ardından yöneticiler ve futbolcular da hastaneye giderek Koray Şener’in yakınlarına taziye dileklerini iletti. 
Öte yandan Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy, Koray kardeşimizi tribünde kaybettik. Haber geldi, iki yöneticimiz de gitti. Bütün müdahalelere rağmen kaybetmişiz, onun üzüntüsü içindeyiz. Sportif anlamda diyecek pek bir şey yok. Bununla birlikte protokol tribünde olmak üzere Sayın Mustafa Cengiz başkan dahil Galatasaray yöneticilerine teşekkür ederiz. İyi ağırlandık ama üzüntümüz çok büyük. Renktaşımızı, kardeşimizi kaybettik" ifadelerini kullandı.


 

Son Güncelleme: 03.11.2018 05:15
Anahtar Kelimeler:
GalatasarayFenerbahçe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.