Fenerbahçe zirve yarışını sürdürdü

Süper Lig’in 34. haftasında Fenerbahçe, Kadıköy'de Gaziantep FK'nü 3-1 yendi.

12 Nisan 2021 Pazartesi 20:48
Fenerbahçe zirve yarışını sürdürdü






Fenerbahçe zirve yarışını sürdürdü

    Süper Lig’in 34. haftasında Fenerbahçe, Kadıköy'de Gaziantep FK'nü 3-1 yendi.Karşılaşmanın 11. dakikasında Fenerbahçe gole çok yaklaştı.Valencia'nın yerden şutunda, top direk dibinden auta gitti.34. dakikada Caner Erkin'in sağdan kullandığı köşe vuruşunda ön direkte Gökhan Gönül'ün arkaya aşırdığı topta, Serdar Aziz'in boş kaleye topu gönderemedi.Karşılaşmanın ilk yarısı Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile sürdü.Ancak gol sesi çıkmadı.

   Karşılaşmanın ikinci yarısında 45. dakikada Mert hakan Yandaş ile Fenerbahçe 1-0 öne geçti.65. dakikada Gaziantep FK serbest vuruştan Alexandru Maxim ile durumu 1-1 yaptı.71. dakikada Fenerbahçe, Enner Valencia ile skoru 2-1 yaptı.90+5. dakikada Sinan Gümüş, Fenerbahçe'yi 3-1 öne geçiren golü kaydetti.Karşılaşmada başka gol olmadı ve Fenerbahçe, Gaziantep FK'nü 3-1 yendi.

   Bu sonuçla Fenerbahçe puanını 66 yaparken, Gaziantep FK 50 puanda kaldı.35. hafta Fenerbahçe deplasmanda Medipol Başakşehir'le oynarken, Gaziantep FK evinde Kasımpaşa ile oynayacak.

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Gökhan Gönül, Serdar Aziz, Szalai, Caner Erkin, Sosa, Ozan Tufan, Mert Hakan, Pelkas, İrfan Can, Valencia.

Gaizantep FK: Günay, Olkowski, Papy, Miranda, Morais, Vetrih, Rashid, Maxim, Mirallas, Kenan, Dicko.

.

Son Güncelleme: 12.04.2021 21:07
Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeGaziantep FK
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.