Fenerbahçe'de stoper krizi büyüyor..

 Kasımpaşa maçında stoperdeki ikili Mehmet Topal-Kadlec olabilir SİMON KJAER SAHALARDAN EN AZ 3 HAFTA KALACAK ALVES VE BA'NIN TEDAVİLERİ SÜRÜYOR KASIMPAŞA MAÇINDA STOPERDEKİ İKİLİ MEHMET TOPAL-KADLEC OLABİLİR Uğur DEMİRKIRDI,...

08 Eylül 2015 Salı 16:40
Fenerbahçe'de stoper krizi büyüyor..






 Kasımpaşa maçında stoperdeki ikili Mehmet Topal-Kadlec olabilir

SİMON KJAER SAHALARDAN EN AZ 3 HAFTA KALACAK

ALVES VE BA'NIN TEDAVİLERİ SÜRÜYOR

KASIMPAŞA MAÇINDA STOPERDEKİ İKİLİ MEHMET TOPAL-KADLEC OLABİLİR

Uğur DEMİRKIRDI, İstanbul-

Fenerbahçe'nin stoper mevkii revire döndü.

Bruno Alves ve Abdoulaye Ba'dan sonra Simon Kjaer'den de sakatlık haberi gelirken, Kjaer'in sahalardan en az 3 hafta uzak kalacağı belirtildi.

Simon Kjaer'in ayak bileğinde bir bağının koptuğu açıklandı. Eklem etrafında çok yoğun ödem ve kanaması bulunan Kjaer'in ayak bileği eklem kapsülünde yırtılma da bulunduğu ve sahalardan en az 3 hafta uzak kalacağı , tedavi süresinin daha da uzayabileceği öğrenildi.

Bruno Alves Milli takım antrenmanında maçtan 1 gün önce sağ üst ön adalesinde sertleşme ve ağrı hissetmişti.

Abdoulaye Ba'nın ise kasık yaralanması sakatlığı yaşamış ve 6 gündür tedavi görüyordu.

MEHMET TOPAL JOKER

Bu oyuncuların yokluğunda elde stoper olarak sadece Kadlec ve genç oyuncu Hakan Çinemre kalacak. Ba ve Alves'in maça yetişmeleri zor görünüyor. Teknik Direktör Pereira, bir çok mevkide oynayabilen Mehmet Topal'ı Kasımpaşa maçında stoper olarak oynatabilir. Çinemre’nin tecrübesizliği nedeniyle Kadlec ve Mehmet Topal'ı savunmada görevlendirme planını gözden geçirecek olan Pereira orta alanda ise ön liberoda Josef'in ile beraber Meireles'i sahaya sürebilir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.