Fenerbahçe'den bir istifa daha

Abdullah Kiğılı istifa etti

13 Ağustos 2014 Çarşamba 13:48
Fenerbahçe'den bir istifa daha






Fenerbahçe'den bir istifa daha

Abdullah Kiğılı sarı lacivertli kulüpteki Fenerium sorumluluğu görevinden istifa etti.

Fenerbahçe Başkanvekili ve aynı zamanda Fenerium'dan sorumlu yönetici Abdullah Kiğılı, Genel Müdür Aydın Kirman'ın görevden alınması sonrasında sessizliğini korumuştu. Olayın üzerinden yaklaşık 20 gün geçtikten sonra sarı lacivertlilerin başkanvekili üzerindeki Fenerium sorumluluğunu bıraktı.Kiğılı bundan sonra görevine Fenerbahçe'nin başkanvekili olarak devam edecek

Cumhuriyet Gazetesi'nin haberine göre,Kiğılı, konuyla ilgili "Fenerium'daki görevimden istifa ettim. Yönetim kurulundaki görevime devam edeceğim." ifadelerini kullandı.

FENERIUM'UN BAŞINA KİM GEÇECEK?

Fenerium mağazalarıyla Fenerbahçe'nin çok büyük gelirler kazanmasını sağlayan Abdulah Kiğılı'nın ardından sarı-lacivertli kulüpte bu görevi kimin yürüteceği merakla beklenmeye başlandı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.