Fener'in yeni transferi Diego Ribas, İstanbul'a geldi

Fenerbahçe'nin yeni transferi Brezilyalı futbolcu Diego Ribas, ilk açıklamalarını havaalanında yaptı.

09 Temmuz 2014 Çarşamba 20:50
Fener'in yeni transferi Diego Ribas, İstanbul'a geldi






Fener'in yeni transferi Diego Ribas, İstanbul'a geldi

Cristian Baroni ile birlikte Brezilya'dan İstanbul'a gelen Fenerbahçe'nin yeni transferi Diego Ribas, "Gerçekten çok mutluyum daha önceden de gelme çabalarımız olmuştu. Sonunda bu rüya gerçekleşti. Gerçekten burada olduğum için çok mutluyum." sözlerini sarf etti.

Fenerbahçe hakkında bilgiler aldığını söyleyen yıldız futbolcu "Tabii ki de bir çok arkadaşım vardı Fenerbahçe'de türkiye de oynayan özellikle Fenerbahçe taraftarlarının büyüklüğünü duymuştum. Takımın büyüklüğünü, birlikteliğini duymuştum. Baroni ile uçakta da çok konuştuk. Daha önceden de telefonla çok konuşmuştuk. Kendisi de Fenerbahçe için önemli bir futbolcu. Gelirken de çok konuştuk." ifadelerini kullandı.

Sarı Lacivertliler'i seçmesinin sebebini de açıklayan Diego, "Kazanmak için buraya geldim. Daha önce de kazanan bir takımdan geldim. Kazanmak için oynayan bir oyuncuyum. Tabii ki bunun için oynayacağım. Buraya gelmeden önce onlarla iletişim halindeydim. Onların bana gösterdiği ilgi ve onların mesajları beni gerçekten motive etti." dedi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.