Fenerli futbolculara moral geldi; Turu atlayacağız

Lokomotiv Moskova karşısında Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren 2 golü kaydeden Brezilyalı oyuncu Josef de Souza, goller için çok mutlu olduğunu ifade etti.

17 Şubat 2016 Çarşamba 02:47
Fenerli futbolculara moral geldi; Turu atlayacağız






Fenerli futbolculara moral geldi; Turu atlayacağız

Lokomotiv Moskova karşısında Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren 2 golü kaydeden Brezilyalı oyuncu Josef de Souza, goller için çok mutlu olduğunu ifade etti.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Josef de Souza, "Çok mutluyum. Kariyerimde ikinci defa bir maçta iki gol attım. Bu iki gol daha önemliydi benim için. Bizim için çok büyük önemli karşılaşmaydı. Tur kapısını aralayan gollerdi. Umarım turu Moskova'da geçeriz" diye konuştu.

Ligde sarı kart cezalı olduğu için oynayamadığı Kasımpaşa maçı içinse, "En önemlisi takımın kazanmasıydı. 2 golle geri döndüm, çok mutluyum" dedi.

GÖKHAN GÖNÜL: "TUR ATLAYACAĞIZ"

Başarılı oyuncu Gökhan Gönül ise, öncelikle desteklerinden dolayı taraftarlara teşekkür etti. Gökhan, "Tribünler sağ olsunlar, beni tek bir gün yalnız bırakmadılar. Hepsine tekrar teşekkür ediyorum. Minnettarım. Soyunma odasına döndüğümde cebimde hiçbir şey kalmıyor. Her şeyimi veriyorum sahada" dedi.

Zorlu bir periyoda girdiklerini ifade eden Gökhan, Lokomotiv Moskova maçını ise şu sözleriyle değerlendirdi:

"Geçen hafta zor bir periyoda girdik Kasımpaşa maçıyla başlayan ve Beşiktaş derbisiyle son bulacak. Milli araya hiç puan kaybetmeden girmeliyiz. Kasımpaşa maçını kazandık, bu maçta çok iyiydik. Önemli olan gol yememekti. 2-0 kendi adımıza güzel bir skor oldu. İnşallah diğer maçta gol yemeyip tur atlayacağız. Şimdi lige konsantre olacağız."

UEFA Avrupa Ligi'nde daha önce yarı final oynadıklarını hatırlatan Gökhan sözlerini şu şekilde noktaladı:

"Daha önce de yarı final oynadık. Finalin belki 40 basamaklı merdiveninin 39. basamağında kaldık, 40. adımı atamadık. Aynı başarıyı tekrarlayabiliriz. Karakterli kişilikli oyunculara sahibiz. Bugünkü gibi taraftarlarımızla birlikte olursak. Final oynayabiliriz hatta kupayı da kazanabiliriz."

CANER ERKİN: "TURU GEÇECEĞİMİZE İNANIYORUM"

Lokomotiv Moskova karşısında tur yolunda önemli bir avantaj elde ettiklerini ifade eden Caner Erkin de, "Turu geçeceğimize inanıyorum. Maç maç bakmalı ve yolumuza böyle devam etmeliyiz" dedi.

Rövanş maçında yaşanacak hava şartlarına dikkat çeken Caner, "Turun kapısı aralandı demek erken olur, oradaki maçta hava şartları önemli, daha önce Rusya'da oynadığım için bence bu da önemli olacak. 2-0 kazanmak ve gol yememek önemliydi. Çok iyi mücadele ettik, pozisyon vermedik, belki bir tane verdik onun dışında da tehlike yaşamadık. İnşallah diğer maçlarda da böyle sonuçlar ve güzel galibiyetler alırız" diye konuştu.

Tur için de Caner, "Fenerbahçe gibi oynarsak herkes bireysel kalitesini gösterirse sıkıntı yaşamayız, saha şartları bizi etkileyebilir sadece, başka türlü bu turu geçeceğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Maç maç bakmaları gerektiğine vurgu yapan Caner, "Direkten döndük daha önce, inşallah bu sene kupayı getiririz. Bunun için dediğim gibi erken, maç maç bakmalı ve devam etmeliyiz" şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 17.02.2016 02:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.