FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde mücadele başlıyor

FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde mücadele eden Fenerbahçe, Galatasaray ve Yakın Doğu Üniversitesi, ilk maçlarını yarın yapacak.

10 Ekim 2017 Salı 14:24
FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde mücadele başlıyor






İSTANBUL (AA) - FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde 2017-2018 sezonu mücadelesi, yarın yapılacak maçlarla başlayacak.

A ve B Grubu'nda gerçekleştirilecek mücadelede Türkiye'den Galatasaray, Fenerbahçe ve Yakın Doğu Üniversitesi yer alacak.

Galatasaray, A Grubu'ndaki ilk maçında yarın Macaristan'ın Sopron ekibiyle karşı karşıya gelecek. İki ekip arasındaki karşılaşma, TSİ 19.00'da Novomatic Spor Salonu'nda yapılacak.

Türk temsilcilerinden Fenerbahçe ile Yakın Doğu Üniversitesi ise B Grubu'nda maçlarını yapacak.

Fenerbahçe, grubundaki ilk karşılaşmasında yarın Rusya temsilcisi Nadezhda'yı konuk edecek. Sarı-lacivertli takım ile Rus ekibi arasındaki mücadele, saat 20.00'de Metro Enerji Spor Salonu'nda oynanacak.

Yakın Doğu Üniversitesi ise B Grubu'ndaki ilk maçında yarın saat 19.30'da İtalya'nın Famila Schio ekibini Caferağa Spor Salonu'nda konuk edecek.

Muhabir: Ercan Doğan

Son Güncelleme: 10.10.2017 16:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.