FIFA Başkanlık seçiminde son dakika gelişmesi !

  Sercan SAPANATAN,İstanbul- 29 Mayısta gerçekleştirilecek olan FIFA Başkanlık seçimine az bir gün kala başkan adaylarından Michael van Praag adaylıktan çekildiğini açıkladı. Hollanda Futbol Federasyonu Başkanı olan Michael van...

21 Mayıs 2015 Perşembe 12:58
FIFA Başkanlık seçiminde son dakika gelişmesi !






 



Sercan SAPANATAN,İstanbul-

29 Mayısta gerçekleştirilecek olan FIFA Başkanlık seçimine az bir gün kala başkan adaylarından Michael van Praag adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Hollanda Futbol Federasyonu Başkanı olan Michael van Praag yaptığı açıklama ile adaylıktan çekileceğini belirtirken, FIFA Başkanlık seçiminde tüm desteğini Ürdünlü Prens Ali Bin Al-Hussein'e vereceğini belirtti.

Hollandalı Michael van Praag'in adaylıktan çekilmesini açıklamasının ardından 29 Mayısta Zürich'te yapılacak olan FIFA Başkanlık seçiminde aday sayısı 3'e düştü. Adaylar; 1998 yılından beri FIFA Başkanı olan Sepp Blatter, eski yıldız futbolcu Luis Figo ve Prens Ali Bin Al-Hussein.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.