F.Karagümrük 1- Fenerbahçe 1

Süper Lig 18. hafta maçında Fenerbahçe 9 kişi kalan rakibi Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kalarak lig yarışından uzaklaştı.

22 Aralık 2021 Çarşamba 21:58
F.Karagümrük 1- Fenerbahçe 1






F.Karagümrük 1- Fenerbahçe 1

    Süper Lig 18. hafta maçında Fenerbahçe 9 kişi kalan rakibi Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kalarak lig yarışından uzaklaştı..Karşılaşmanın 31. dakikasında Fatih Karagümrük, Aleksandar Pesic ile 1-0 öne geçti.37. dakikada Fenerbahçe penaltı kazandı.Fatih Karagümrük'te aynı dakika içersinde Burak Bekaroğlu ve Caner Erkin kırmızı kartla oyun dışında kaldılar.Mesut Özil penaltıdan attığı golle skoru 1-1 yaptı.Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 tamamlandı.

   Karşılaşmanın ikinci yarısında 67. dakikada Fatih Karagümrük'te Adnan Uğur sarı kart gördü.72. dakikada Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci sarı kart grödü.Karşılaşmada başka gol olmadı ve fenerbahçe karşılaşmanın uzun bir bölümünü 9 kişi oynayan Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı.

Fatih Karagümrük : Viviano, Zukanovic, Burak, Caner, Hedenstad, Biglia, Adnan Uğur, Ahmed Musa, Karamoh, Bertolacci, Pesic

Fenerbahçe: Berke, Nazım, Kim, Szalai, Novak, Sosa, Mert Hakan, Pelkas, İrfan Can, Mesut, Valencia

Süper Lig 18. Hafta Toplu Maç Sonuçları;

Süper Lig 18. Hafta Puan Durumu;

Süper Lig 19. Hafta Maç Programı;

Tablolar:TFF 

   

Son Güncelleme: 22.12.2021 22:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.