F.Karagümrük'ten muhteşem dönüş

Süper Lig'in 5. haftasında Yeni Malatyaspor'a konuk olan Fatih Karagümrük, sahadan 4-3'lük galibiyetle ayrıldı

17 Eylül 2021 Cuma 21:59
F.Karagümrük'ten muhteşem dönüş






F.Karagümrük'ten muhteşem dönüş

   Süper Lig'in 5. haftasında Yeni Malatyaspor'a konuk olan Fatih Karagümrük, sahadan 4-3'lük galibiyetle ayrıldı.Karşılaşmada 18. dakikada Yeni Malatyaspor, Tetteh’in kafa vuruşunda, işe 1-0 öne geçti.24. dakikada Yeni Malatyaspor, Mustafa Eskihellaç ile 2-0 öne geçti.30. dakikada Fatih Karagümrük,Bertolacc ile skoru 2-1 yaptı.40. dakika Yeni Malatyaspor, Chouiar ile durumu 3-1 yaptı.44. dakikada Fatih Karagümrük, Pesic ile skoru 3-2 yaptı.Müsabakanın ilk yarısı 3-2 ev sahibi takımın üstünlüğüyle sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Nshimirimana kırmızı kart gördü ve Yeni Malatyaspor 61. dakikada 10 kişi kaldı.76.dakikada Fatih karagümrük, Pesic skoru 3-3 yaptı.Fatih Karagümrük, 89. dakikada Andrea Bertolacci ile öne geçti ve karşılaşmayı 4-3 önde tamamladı.

Yeni Malatyaspor: Abdulsamed, Hadadi, Sadık, Wallace, Muhammed Emin, Ndong, Aabid, Chouiar, Adem Büyük, Mustafa Eskihellaç, Tetteh

Fatih Karagümrük: Viviano, Zukanovic, Balkovec, Hedenstad, Efe Tatlı, Burak Bekaroğlu, Bertolacci, Erhun Öztümer, Ahmed Musa, Karamoh, Pesic

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.