Fransa çeyrek finalde….Fransa 3 - Polonya 1

2022 Dünya Kupası son 16 maçında Fransa, Polonya’yı 3-1 yenerek çeyrek finale yükseldi.

04 Aralık 2022 Pazar 19:51
Fransa çeyrek finalde….Fransa 3 - Polonya 1






Fransa çeyrek finalde….Fransa 3 - Polonya 1

   2022 Dünya Kupası son 16 maçında Fransa, Polonya’yı 3-1 yenerek çeyrek finale yükseldi. Karşılaşmanın 31. Dakikasında Fransa’da Aurelien Tchouameni sarı kart gördü.44. dakikada Fransa, Olivier Giroud ile 1-0 öne geçti.Karşılaşmanın ilk yarısı Fransa’nın 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci Yarı

   Karşılaşmanın ikinci yarısında 47. Dakikada Polonya’da Bartosz Bereszynski sarı kart gördü.64. dakikada Polonya’da Sebastian Szymanski yerini Arkadiusz Milik’e bıraktı.68. dakikada Fransa’da Aurelien Tchouamen yerini Youssouf Fofana’ya bıraktı.71. dakikada Polonya’da Jakub Kaminski ve Grzegorz Krychowiak oyundan çıktılar.yerine Nicola Zalewski ve Krystian Bielik oyuna girdiler.

   74. Dakikada Fransa, Kylian Mbappe ile skoru 2-0 yaptı.76. dakikada Fransa’da Olivier Giroud ve Ousmane Dembele oyundan çıktılar.Yerine Marcus Thuram ve Kingsley Coman oyuna girdiler.87. dakikada Polonya'da Jan Bednarek ve Kamil Grosicki oyundan çıktılar.Yerine Jakub Kiwior ve Przemyslaw Frankowski oyuna girdiler.88. dakikada Polonya'da Matty Cash sarı kart gördü.90. dakikada Fransa, Kylian Mbappe ile skoru 3-0 yaptı.

   90+1. dakikada Fransa'da Jules Kounde yerini Axel Disasi'ye bıraktı.90+5. dakikada Polonya penaltı kazandı.Polonya,Robert Lewandowski ile penaltı atışından yararlanamadı.Penaltı atışında kaleci ihlali nedeniyle penaltı tekrarlandı.Robert Lewandowski bu sefer golü kaydetti ve skoru 3-1 yaptı.Karşılaşmada başka gol olmadı ve Fransa, Polonya'yı 3-1 yenerek çeyrek finale çıktı.Fransa'nın çeyrek finalde rakibi, bu akşam oynanacak İngiltere-Senegal maçının galibi olacak.

 Fransa:Hugo Lloris, Raphael Varane, Jules Kounde, Dayot Upamecano, Theo Hernandez, Aurelien Tchouameni, Adrien Rabiot, Antoine Griezmann, Olivier Giroud, Kylian Mbappe, Ousmane Dembele   

Polonya:Wojciech Szczesny, Matty Cash, Jakub Kiwior, Kamil Glik, Bartosz Bereszynski,  Grzegorz Krychowiak, Jakub Kaminski, Sebastian Szymanski, Piotr Zielinski, Przemyslaw Frankowski, Robert Lewandowski    

Anahtar Kelimeler:
FransaPolonya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.