Galasaray'dan Denizlispor'a yarım düzine gol

Galatasaray, Süper Lig'in 20. haftasında evinde oynadığı karşılaşmada Yukatel Denizlispor'u 6-1 mağlup etti.

20 Ocak 2021 Çarşamba 21:03
Galasaray'dan Denizlispor'a yarım düzine gol






Galasaray'dan Denizlispor'a yarım düzine gol

   Galatasaray, Süper Lig'in 20. haftasında evinde oynadığı karşılaşmada Yukatel Denizlispor'u 6-1 mağlup etti. Sarı kırmızılıların Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, 220 gün sonra sarı-kırmızılı formayla bir maça çıktı.

   Karşılaşmada ilk gol 8. dakikafa Galatasaray adına Emre Akbaba'dan geldi.17. dakikada Feghouli durumu 2-0 yaptı.45+1. dakikada Galatasaray Ryan Donk ile durumu 3-0 yaptı.İlk yarı Galatasaray'ın 3-0 galibiyeti ile tamamlandı.

   Maçta ikinci yarıya Yukatel Denizlispor, golle başladı. 48. dakikada Veton Tusha, skoru 3-1'e getirdi.Galatasaray, 60. dakikada Muhammet Özkal'ın kendi kalesine attığı golle farkı tekrar üçe çıkadır: 4-1.Galatasaray 64. dakikada Younes Belhanda'nın ceza sahası dışında attığı golle skoru 5-1 yaptı.Galatasaray, 90+2'de Jesse Sekidika'nın golüyle farkı beşe çıkardı: 6-1

Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmayınca Galatasaray, Yukatel Denizlispor'u 6-1 mağlup etti.

Bu sonuçla Galatasaray puanını 36'ya çıkartırken, Yukatel Denizlispor 14 puanda kaldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.