Galatasaray 3- Göztepe 1

Galatasaray evinde Göztepe ile 1-1 berabere kaldı

18 Temmuz 2020 Cumartesi 22:19
Galatasaray 3- Göztepe 1






Galatasaray 3- Göztepe 1

   Galatasaray evinde Göztepe ile 3-1 yendi.Galaltasaray 8 maç sonra kazandı.Maçta 22. dakikadai Galatasaray Adem Büyük'ün golü ile 1-0 öne geçti ancak VAR kararı sonucu gol iptal edildi. Mücadelede dakikalar 46'yı gösterirken Sofiane Feghouli, ceza sahasında Atınç Nukan'ın müdahalesiyle yerde kaldı. Maçın hakemi Koray Gençerler beyaz noktayı gösterdi.Adem Büyük'ün penaltı atışını kaleci Beto kurtardı. VAR kontrolünde penaltı atışı esnasında kaleci Beto'nun çizgi kuralına uymadığı tespit edildi. Galatasaray'da bu defa topun başına geçen Belhanda penaltı atışını üst direğe nişanladı.İlk yarı golsüz sonuçlandı. 

   Karşılaşmada 60. dakikada Seri'nin kullandığı serbest vuruşu Göztepe savunması uzaklaştırdı, ardından ceza yayı üzerinde topla buluşan Saracchi'nin gelişine vuruşu ağları havalandırdı. 77.dakikada Göztepe eşitliği sağladı.Murat'ın sağ kanattan yaptığı ortasına ceza sahasında kafayı vuran Napoleoni'nin şutu ağlarla buluştu.81.dakikada Galatasaray  yeniden öne geçti. Frikik atışını gole çeviren Emre Akbaba, takımını bir kez daha öne geçirdi.90+7 Taylan'ın pasıyla topu boş kaleye gönderen Yunus Akgün, maçın skorunu belirledi. 3-1Karşılaşma Galatasaray 3-1 galibiyeti ie sona erdi.

 Galatasaray: Okan, Mariano, Marcao, Donk, Saracchi, Seri, Ömer, Feghouli, Belhanda, Emre, Adem

Göztepe: Beto, Murat, Alpaslan, Atınç, Berkan, Poko, Soner, Mossoro, Halil, Tripic, Napoleoni

Son Güncelleme: 19.07.2020 09:21
Anahtar Kelimeler:
GalatasarayGöztepe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.