Galatasaray Beşiktaş'ı yenerek liderlik koltuğuna oturdu

   Galatasaray evinde Beşiktaş'ı 2-0 yendi.

05 Mayıs 2019 Pazar 20:38
Galatasaray Beşiktaş'ı yenerek liderlik koltuğuna oturdu






Galatasaray Beşiktaş'ı yenerek liderlik koltuğuna oturdu

   Galatasaray evinde Beşiktaş'ı 2-0 yendi.Başakşehir'in puan kaybettiği haftada Beşiktaş'ı yenen Galatasaray Lig yarışının bitimine 3 hafta kala liderlik koltuğuna oturdu.Türkiye'nin merakla beklediği Galatasaray Beşiktaş maçı ile Spor Toto Süper Lig'de 31. hafta heyecanı devam etti. Nefes kesen maçta gülen taraf 2-0'lık skorla Galatasaray oldu. Medipol Başakşehir'in 6 haftada 12 puan kaybettiği süreçte Aslan, bu zaferle 63 puana çıktı ve Başakşehir'le puanları eşitledi. Beşiktaş ise 59 puanda zirvenin dört puan gerisinde kaldı.Karşılaşmanın 27' dakikasında Belhanda'nın içeri çevirdiği top ağlara gitti ama gol ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayıldı. 44'te Onyekuru ile Galatasaray skoru 1-0 yaptı ve ilk yarı 1-0 Galatasaray'ın üstünlüğü ile kapandı.

İkinci Yarı

   Karşılaşmanı ikinci yarısına hızlı başlayan taraf Beşiktaş oldu.Ancak 55. dakikada Galatasaray  Fernando ile skoru 2-0 yaptı. 67. dakikada  Diagne yerde kaldı ve hakem penaltı kararı verdi.Ancak VAR incelemesi sonrası penaltı kararı iptal oldu ve ofsayt kararı çıktı.Karşılaşmada başka pozisyon olmayınca Galatasaray karşılaşmadan 2-0 galip ayrılarak liderlik koltuğuna oturdu.Bu sonuçla Galatasaray puanını 63.e çıkardı ve averajla liderlik koltuğuna oturdu.Beşiktaş ise 59 puanla 3.cü sırada yer aldı.

GALATASARAY: Muslera, Mariano, Marcao, Luyindama, Nagatomo, Fernando, Donk, Feghouli, Belhanda, Onyekuru, Diagne

YEDEKLER: İsmail, Ahmet, Selçuk, Linnes, Ömer, Emre Akbaba, Semih, Emre Taşdemir, Yunus, Muğdat

TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

BEŞİKTAŞ: Karius, Gökhan Gönül, Mirin, Vida, Caner Erkin, Atiba, Necip, Dorukhan, Ljajic, Lens, Burak Yılmaz

YEDEKLER: Utku, Adriano, Roco, Muhayer, Kagawa, Oğuzhan, Güven, Larin, Quaresma, Mustafa

TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

(Skor)

Anahtar Kelimeler:
GalatasarayBeşiktaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.