Galatasaray'da Kasımpaşa maçı mesaisi tüm hızıyla devam ediyor

Galatasaray Futbol Takımı, 2018-2019 Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu beşinci haftasında Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına dün akşam yaptığı antrenmanla başladı.

06 Eylül 2018 Perşembe 08:18
Galatasaray'da Kasımpaşa maçı mesaisi tüm hızıyla devam ediyor






Galatasaray'da Kasımpaşa maçı mesaisi tüm hızıyla devam ediyor

   Galatasaray Futbol Takımı, 2018-2019 Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu beşinci haftasında Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına dün akşam yaptığı antrenmanla başladı.Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’nda teknik direktör Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde core stabilizasyon hareketleri yapıldı.Daha sonra her oyuncunun kendi nabız aralığına göre yaptığı aerob koşuyla antrenmana devam edildi.

   Antrenmanda milli takım kamplarında bulunan Serdar Aziz, Ömer Bayram, Emre Akbaba, Fernando Muslera, Younes Belhanda, Martin Linnes, Henry Onyekuru ve Sofiane Feghouli yer almadı.Antrenmanı sıkı bir Galatasaray taraftarı olan Berk Benlioğlu da ziyaret etti. Berk, teknik direktör Fatih Terim ve oyuncularımızla hatıra fotoğrafı çektirdi.

   Antrenman öncesi, dün 65 yaşına giren teknik direktörümüz Fatih Terim’in doğum günü kutlandı. 

 

Anahtar Kelimeler:
GalatasarayKasımpaşa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.